Jak kontaktovat LEGO

Založil Mr. Cube, 22.01.2014, 08:19:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Mr. Cube

Zdravím,

nevíte, jak nejlépe kontaktovat LEGO (chtěl bych vyměnit krátkou Elrondovu kápi za správnou, dlouhou). Systém bricks & pieces číslo 5000202 nebere, když jsem chtěl napsat e-mail, tak po vyplnění kontaktních údajů a potvrzení se objevila stránka "sorry stránku nemůžeme zobrazit, možná byla přesunuta" nebo něco v tom smyslu...

milanv

Teď mám čerstvou zkušenost s Bricks&Pieces. Tvrdili na těch stránkách, že mám možnost dopsat ještě ve volném textu, co nešlo naklikat. A tak jsem to zkusil - a opravdu, fakt to čtou a ozvali se mi z oddělení podpory zákazníků a vyřešili i to, co bylo v poznámce.

Takže doporučuji to celé napsat do té poznámky. Dát tam dva odkazy na fotky - krátká versus dlouhá kápě - a napsat, že chceš vyměnit to, i když nejsi schopný u nich v systému dohledat kód. A kdyby ti ten systém nechtěl dovolit odeslat "prázdnou" žádost, tak tam prostě klikni jeden levný dílek, jako že ti chybí. Jen aby ti to dovolilo poslat tu poznámku.

Sice reagují až tak cca za 5 dní, ale funguje to.
Pán na Žlutém hradě

Mr. Cube

Díky za tip. Já právě psal něco i do té poznámky, ale potom to nějak celé zmizelo a žádný další krok se neobjevil (takže jsem v poznámce měl jen popsaný problém, ale nebyly k tomu připojeny kontaktní údaje). Ještě to zkusím.

DarkDrago

Jo odpovídají. Sice jsem nepotřeboval doplnit dílek, ale požádal jsem je, aby někde zveřejnili návod, který měl být jen na jejich stránkách a tam to zrušili...navíc mi ještě poslali kartičky Bionicle  ;D
Dračí páni s mocí ohně...

Mr. Cube

Tak mi přišel robot, že přijali dotaz a do několika dní odpoví, tak uvídíme.  :D