Lego 6762 western legoredo

Založil Johny650, 21.11.2013, 21:16:05

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Johny650

Dnes mi napsal kupec, který si ode mě kupoval MISB Lego 6762, že chybí 2koně, bandita a nějaké dílky.
Krabice byla originál zapečetěna. Nechápu jak je to možné. Nebo mi lhal. Stalo se to někomu? nevím jak to mám vyřešit.

Děkuji za rady

Johny650

Ještě dodám, že prý byl jeden pytlík rozlepený :\

Rewolt

It's a trap!

Johny650

Na aukru od paní, která byla sběratelkou (přesný nick si už nepamatuji) Měl jsem to doma 1-2roky. Prodal jsem to neboť jsem si sehnal starší typ 6769.

votrelec

Kupec je AFOL? A aj on tvrdi, ze ked to dostal bolo to MISB, len jeden sacok bol rozlepeny? No, ak to je AFOL, tak sa moze tak stazovat akurat tak na TLG a na to, ze ma smolu. Ak to je niekto neznaly pomerov, tak sa stazovat teoreticky moze. Ale kto z neafolov by kupoval taky stary MISB set? A ty si si isty ze to bolo MISB, nebolo to nanovo zalepene?

Johny650

Na 100% to byl MISB. Pečetě nebyli ani stářím odlepené. Fakt jako nové. AFOL si nemyslím,že to je.
Pán mi i potvrdil,že krabice byla originál zapečetěna.

Johny650

Jinak prý ano jen jeden pytlík a asi i chybí jeden. Na ebay jsem našel tento obrázek kde jsou pytlíky jak by měly být.

otaznik

Pokud ten set byl opravdu MISBem, tak se možnost, že by chyběl jeden pytlík (+ případně nějaké další díly) dá téměř na 100% vyloučit.