Nominace dílků Lugbulk 2014

Založil peki, 10.11.2013, 17:35:33

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jamesek

Citace od: malý Měch kdy 19.11.2013, 10:23:20
Mně to nevadí, domníval jsem se, že je to jen chyba. Další úpravy nechám na tobě, ať do toho nehrabe zbytečně moc lidí.
Ne, v pohodě. Naklikej si to tak, jak potřebuješ :)

blindmelon

Tabulku sice neotevřu, ale vidím ji. U některých malých dílků je lot po 50ti, u DBG bionicle barrel dílku dokonce po 25ks. To je prozatimní stav, nebo jste uprosili pekiho?
Hezký den, Blindmelon

Jamesek

Citace od: blindmelon kdy 19.11.2013, 11:35:08
Tabulku sice neotevřu celou, ale vidím na první/horní část tabulky. U některých malých dílků je lot po 50ti. To je prozatimní stav, nebo jste uprosili pekiho?
Hrajem si s tím - proti ostatním tématům, kde dílky stojí halíře, je u techniku problém s cenama - kdo si koupí jeden lot 100 dílků v ceně 3 000 Kč? Nic ti nebrání koupit dva loty po 50.

Pokud budeme třídit hromadně, problém s tím nebude (celkově menší lugbulk, technic půjdu klidně roztřídit osobně celý - těch 10 vybraných položek), pokud bude hlavní třidič, uprosíme jej nebo pomůžeme :)

(předběžně bych se nebál ani menších lotů - zlomky 50 - ale to se rozhodneme až podle zájmu (kdo to vyznačí), podle domluvy s pekim (pravidla) a dle způsobu třídění (pracnost) - do tabulky bych to však zaznačoval již nyní - desetinná čísla to bere)

blindmelon

Však ano, to mi nebylo správně rozuměno, vždyť já jsem za malé loty. U Technic i větších netechnic dílů, jen jsem se pro jistotu ptal. ;)

Nevím, kolik lidí celkově Technic díly objedná, ale myslím, že i u těch menších vyjde skoro lépe je počítat, než vážit.
Hezký den, Blindmelon

Jamesek

Upravil jsem předchozí příspěvek ve smyslu možnosti dělení lotů.

blindmelon

Tak mimo těch "kol z Unimoga" a panelů (a případně PF dílů, ale tam je to samozřejmost) je ten počet 50ks tak nějak přiměřený. U těch kol by to ale chtělo vědět, za kolik je Lego nabídne, aby se vědělo, do jaké kategorie dílků budou patřit (lot/kusovka), zvlášť pokud budou vedena jako dva díly (disk, guma).
Hezký den, Blindmelon

Měch

Guma z Unimoga byla v prvním LB. Je to na kusy.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

blindmelon

Hezký den, Blindmelon

Měch

K tomu ale ještě potřebuješ tohle

Tím zabereš 3 loty. A pochybuju, že bys někdy využil 50 kusů...sám jich mám jenom na 3 auta a stačí.

To už je lepší vzít KARDAN, který se využije lépe.
Fotky

peter

Určitě bych opět podpořil PF světla.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

blindmelon

OK. Raději jsem se jen ptal - přehlédl jsem, že tam je ještě tenhle dílek, formuli (set) nemám.

Kardan jsem chtěl navrhnout již dříve s otázkou "kolik vám jich popraskalo?", ale pak jsem se koukal na ceny a počty a upustil jsem od toho.

Ještě jsem zvažoval navrhnout

http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=10197
Hezký den, Blindmelon

MeNadruhou

Díky za tabulku,
Možná by se do ní dala dát cena bricklink, a předpokládaná cena - rozumějte udělat nějakou cenovou korekci (podle minulých ročníků, ceny technic dílků známe) a zprůměrovat ji na dílek, tu pak aplikovat na  BL cenu , korekci ale počítat jen z cen minulých technic dílů.
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

peki

Citace od: MeNadruhou kdy 19.11.2013, 16:03:28
Díky za tabulku,
Možná by se do ní dala dát cena bricklink, a předpokládaná cena - rozumějte udělat nějakou cenovou korekci (podle minulých ročníků, ceny technic dílků známe) a zprůměrovat ji na dílek, tu pak aplikovat na  BL cenu , korekci ale počítat jen z cen minulých technic dílů.

Četl jsi pravidla?
Citace od: peki kdy 18.11.2013, 22:56:53
3) ................O cenách se nesmí veřejně diskutovat.

Plutoone

Mohl bych se zeptat, co je v tabulce na řádcích 27-34? Nějak se toho nemohu dopátrat. Pokud tam tedy něco je...

juraj

Je tam iba automaticke generovanie odkazu, ak sa prida part ID do stlpca C.

Jamesek

Citace od: MeNadruhou kdy 19.11.2013, 16:03:28
Díky za tabulku,
Jak píše Peki - stejně jako každý rok, aby jsme nemuseli řešit zakázanou publikaci cen, tam máme pro orientaci BL ceny. Jaké budou v LB sice můžeme tušit, ale tabulka slouží pouze pro výběr dílů, o které je největší zájem za Technikáře a pošleme je do BL - ne pro objednávání.

MeNadruhou

Citace od: Jamesek kdy 19.11.2013, 09:21:25
Tradiční tabulka

Okj, to jsem si neuvědomil, on mě vždy odrovná poslední řádek, "překročen limit"
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

Plutoone

Rád bych koupil nějaké L motory, ale nevím, jestli by byla poptávka dostatečně velká.

Jamesek

Stačí je přidat do tabulky a uvidíš hned ...

Plutoone

Doufám, že jsem to zapsal správně. Za případné chyby se omlouvám.

blindmelon

Já bych třeba o L motor případně zájem měl, ale za a) nemůžu editovat a za b) hodně bude záležet na ceně, drobná úspora za pořízení pár kusů by mi nestála za ukousnutí financí, případně limiitu z možnosti koupit jiné, více nedostatkové, nebo pro mě zajímavější díly.
Hezký den, Blindmelon

Tomtombuy

Citace od: pryb kdy 13.11.2013, 20:41:10
87552 Trans-Clear Panel 1 x 2 x 2 with Side Supports - Hollow Studs 
87544 Trans-Clear Panel 1 x 2 x 3 with Side Supports - Hollow Studs 
60581 Trans-Clear Panel 1 x 4 x 3 with Side Supports - Hollow Studs 
59349 Trans-Clear Panel 1 x 6 x 5  
64453 Trans-Clear Windscreen 1 x 6 x 3 
Sice nejsem Technikář, ale využil bych do města tyto dílky. Zejména 59349 Trans-Clear Panel 1 x 6 x 5 a 64453 Trans-Clear Windscreen 1 x 6 x 3

MeNadruhou

Bylo by možné tabulku upravit tak, aby se řádky auomaticky uspořádali podle vedoucího"pořadí" dílů? tzn. že všech 10 nominovaných by bylo nejvýše?

Jamesek

Citace od: MeNadruhou kdy 29.11.2013, 22:34:28
Bylo by možné tabulku upravit tak, aby se řádky auomaticky uspořádali podle vedoucího"pořadí" dílů? tzn. že všech 10 nominovaných by bylo nejvýše?
Udělej si kopii a zkus .. :)

Měch

Fotky

blindmelon

Ale co? Oni se jednou můžou hodit všechny, ale některých může být časem plný BL. Nejlogičtější volbou se mi zdá ten H-prvek, v setech asi tu a tam bude, ale nikde ho nebude nijak moc. Bílé panely se snad ještě nějakou dobu dělat budout, možná ty šedé beamy s kulovým čepem na konci by mohly být zajímavé pro LB. Double pin s axlí, u něj těžko predikovat, jak moc ho uvidíme v budoucích setech, pokud ano, jeho BL cena bude zajímavější než v LB.

Modré panely jsou již nominovány, ne?
Hezký den, Blindmelon

MeNadruhou

Citace od: Jamesek kdy 02.12.2013, 13:23:18
Kdybych věděl, jak na to, už by to bylo ;)

Citace od: blindmelon kdy 02.12.2013, 14:31:19
Modré panely jsou již nominovány, ne?
Nebyly, už jsem to napravil ;)

razgy

Citace od: MeNadruhou kdy 02.12.2013, 18:04:22
Citace od: Jamesek kdy 02.12.2013, 13:23:18
Kdybych věděl, jak na to, už by to bylo ;)

data/rozsah třídění/třídit podle K nebo /přidat sloupec pro třídění/K

MildaPajda

Citace od: peter kdy 19.11.2013, 13:36:05
Určitě bych opět podpořil PF světla.

Taky bych je bral... :(
kdyz byly minule v LB, tak jsem nejak zaspal a nestihl obj... :(((

x1917cx1   DkStone   Electric Power Functions 9V Light Cable with 2 LEDs and 37cm Wire      
na LEGO mam porad malo casu... :(
http://steinbachovi.org http://steinbachovi.org/mimis - novinky od Kubíčka a Anežky. ;)

Jamesek