34. Pražská KOSTKY Pub Org hospoda

Založil Ondrej, 12.10.2013, 15:53:35

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Zúčastním se?

Středa 6.11.
8 (61.5%)
Pátek 8.11.
5 (38.5%)

Celkem hlasů: 13

Ondrej

Navrhuji další setkání v Kovadlině v Holešovicích ve středu 6. listopadu od 18 hodin.

peter

Všední dny jsou pro mě zabitý, takže pokud se termín nepřesune na některý pátek nebo sobotu, tak se bohužel nezúčastním.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

otaznik

Bohužel pro spoustu lidí je zase zabitej pátek.  :-\
Ondro, co takhle zkusit anketu, jestli středa nebo pátek?

Ondrej

Citace od: otaznik kdy 12.10.2013, 17:22:29
Bohužel pro spoustu lidí je zase zabitej pátek.  :-\
Ondro, co takhle zkusit anketu, jestli středa nebo pátek?
Je to změněno, komu by se hodily oba termíny tak ať napíše do diskuze, lze pouze jedna možnost.

otaznik

Citace od: Ondrej kdy 12.10.2013, 18:34:56
Je to změněno, komu by se hodily oba termíny tak ať napíše do diskuze, lze pouze jedna možnost.
To je škoda, ne? Kdyby šly obě, bylo by to z té ankety hned jasné.

Ondrej

Citace od: otaznik kdy 12.10.2013, 22:39:35
To je škoda, ne? Kdyby šly obě, bylo by to z té ankety hned jasné.
Nějak mi to v téhle anketě nejde udělat, aby šly dvě varianty.

MiHo

Thrawn

Škoda, že to není o týden později  :( Užijte si to  :)
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

peter

Jelikož se k dnešnímu dni přihlásilo jen po dvou případných účastnících k oběma termínům, tak to spíše vypadá, že se srazy je konec - není zájem. Takže si vlastně nebude co užít, takže nemusíš smutnit.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Rewolt

It's a trap!

pryb

Když mi do toho nic nevleze, tak se stavim. Klidně i o tejden pozdějc.
Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

Thrawn

Omylem jsem dal špatnou volbu, mohl bych ten první termín, 6. 11., šlo by to změnit?
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

Ondrej

Předělám anketu znova, jen mi přes SZ napište jak je možné udělat víc voleb. V možnostech ankety jsem to nenašel. Dám tam i víc termínů.

Thrawn

jajir

Ahoj,

Hlasoval jsem pro stredu, v patek muzu az pozdeji.

Termin uz se blizi. Muzete, prosim rozhoudnout, kdy to bude?

Ahoj Honza

Mates

Ahoj, pokud mi to vyjde, také bych se zastavil. Hlasoval jsem pro středu ;)
M.

Jamesek

Vypadá to na středu. A když koukám na obsazení - otaznik, mates .. tak holešovice?

edward193

Premýšľam, že by som sa tiež zastavil... (hlasoval som za stredu)

Thrawn

Já jsem pro středu, ale hlasoval jsem pro pátek. Nicméně berte středu. Holešovice jsou pro mně good, preferuji nekuřácké prostředí  :)

otaznik

Nezkusíme něco nového? Třeba molo22, to je v Holešovicích.

MiHo

Citace od: otaznik kdy 30.10.2013, 21:20:58
Nezkusíme něco nového? Třeba molo22, to je v Holešovicích.
Nepíšou tam nic o internetu. Jak to tam mají s internetem?

otaznik

Citace od: miho kdy 30.10.2013, 21:59:50
Nepíšou tam nic o internetu. Jak to tam mají s internetem?
Netuším.

Thrawn

To je zase nějaká snobárna  ;D

Nechcete jít do nějaké normální hospůdky, kde se člověk dobře nají i napije a nenechá tam půlku výplaty (zvlášť tu určenou na Lego)?

Ondrej

Takže termín středa 6.11., byl bych taky spíš pro Kovadlinu.

Mates

Citace od: Jamesek kdy 30.10.2013, 08:57:53
Vypadá to na středu. A když koukám na obsazení - otaznik, mates .. tak holešovice?
Určitě Holešky...  ;D

Ondrej

Nakonec bohužel nebudu moct, ale zítra pro vás zarezervuji Kovadlinu pokud budete chtít tam. Jdu tam večer na bowling tak to hodím na salonek na jméno Kostky.

Ondrej

Zarezervováno na stůl pro 8-10 lidí na jméno Kostky od 18:00. Kdybyste to chtěli zrušit a jít jinam tak mi dejte vědět a zruším to. Jen mě mrzí, že nebudu s váma.

Mates

Ahoj,

nemáte prosím někdo navíc tento dílek? http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=32198

Potřebuji 2 ks v tan nebo LBG barvě.
Pokud byste ho někdo měli, vzali byste mi jej teď ve středu do LEGO hospody? Díky moc!

Mates

pryb

Zkusim si večer vzpomenout a kouknout po nich, v LBG by být mohly.

Já sháním tohle, měl by někdo?
2335 Black Flag 2 x 2 Square  2 ks
92280 Black Plate, Modified 1 x 2 with Clip on Top  2 ks
3069b Trans-Clear Tile 1 x 2 with Groove  4 ks
87079 Light Bluish Gray Tile 2 x 4  3 ks
Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

Jamesek

Citace od: Mates kdy 05.11.2013, 10:15:42
Ahoj,

nemáte prosím někdo navíc tento dílek? http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=32198

Potřebuji 2 ks v tan nebo LBG barvě.
Pokud byste ho někdo měli, vzali byste mi jej teď ve středu do LEGO hospody? Díky moc!

Mates

Vezmu taky LBG .. :)