tomasova sbírka figů - batman, SW & spider-man

Založil tomas., 11.10.2011, 22:18:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tomas.

zdravim,

tak jsem se rozhoupal ukázat vám mojí malou sbírku figů z témat batman, star wars & spider-man..
časem dodám fotky s úplně všema vojákama ze SW, který mám - armádky   ;)

LEGO mě chytlo hned s první krabicí 6386 Police Command Base, kterou jsem dostal, tušim, k 5. narozkám.
k LEGU jsem se vrátil před necelejma třema rokama, když jsem si, jakožto fanda do komiksů a LEGA, koupil (dřív jsem LEGO pouze dostával  ::) ) set 7782 The Batwing: The Joker's Aerial Assault.

následkem toho mi "asi hráblo"  ;D a prostě jsem musel mít figy z batmana všechny.
a taky ze spider-mana  ;D
a to navíc příští rok vyjde hafo setů s komiksákama uf..  :o
ze star wars už mam taky víceméně všechny, co jsem chtěl mít - teda alespoň pro letošek heh..   ;)

..totiž vzhledem k množství a cenám vydanejch setů, který mi utekly, a setů, který budou teprve vydaný, jsem si řekl, že když nemůžu mít všechno, tak musim mít aspoň všechny figy (alespoň v jedný variantě a v případě vojáků i v "dostatečnym" množství)
a nejdůležitější stroje a zvířata, abych mohl udělat jakoukoliv scénku z původních epizod SW - už mi chybí "jen" figy z cloud city  :)
ale nevim, jestli je vůbec budu za ty ceny pořizovat - jakože spíš ne..

na http://www.mojesw.estranky.cz/ mám víc fotek  ;)

mějte se

Ivansliz

tomas. : Počítal sis, kolik už máš figů dohromady?  ;)  >:D
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

tomas.

nejde mi sem vložit ty fotky (píše to Adresář pro přílohy je plný. Zkus menší soubor nebo kontaktuj administrátora.) - tak jsou v tom odkazu...

Citace od: Ivansliz kdy 11.10.2011, 22:28:31
tomas. : Počítal sis, kolik už máš figů dohromady?  ;)  >:D
no ze SW něco přes 250  ;D
s batmanem, spider-manem, indym a toy story to bude tak 310 a pak něco z města, z něho můžem mít s bráchou dohromady tak 100..  ;) 
jo a ještě studios - přes 20 kameramanů, 10 rejžů, pětkrát grip a tři asistentky  ;)
časem chci udělat filmový studia  :)

tereza

ahoj tomasi...mas krasnou sbirku,rada bych se te jako profika :)zeptala na jednu otazku....
muj syn dostal k vanocum lego studios movie maker set,steven spielberg...toci totiz lego filmy...
prilozene cd s programem je na windows xp...samozrejme nejde na nase windows7. mas s tim nejaky zkusenosti...kdyz mas 20 reziseru ;)
dik za odpoved,tereza

tomas.

Po roce aktualizace SW figů z původních epizod (a zbytku) a něco málo komiksáků.  :)

tomas.

Napravo jsou nové přírůstky...  ;)

seznam a lepší rozlišení

Tomtombuy

stomcova

Pěkná sbírka, dobrý nápad s tablem na figy.
Batman, forever...