Dvoukolák (vlastní)

Založil behalekvit, 01.10.2013, 20:47:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

behalekvit

Vážení koLEGOvé!

Posílám ukázku jedné večerní nedělní tvorby. Největší chuť na LEGO přichází v době, kdy se má člověk nejvíce učit. Myslím, že předlohu každý zná. Pohon 2XL, zatáčení Med... dobře, dělám si srandu. V jednoduchosti je dokonalost. Model je víceméně statický, pro "hru" by bylo nutné je vyztužit.

Fotky viz odkaz:

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=534745

Hezkou podívanou!

HD

Nemám slov (Něco podobného jsem snad z lega ještě neviděl, možná ani z merkuru, kde bych to předpokládal více)...  ;D   
Jen bych se chtěl zeptat, jestli, a popřípadě jak je vyztužené madlo.  ???
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

Bard

Já mám slov  :D Líbí se mi jak nápad, tak provedení. Originální.
A má žena, která není AFOL, pronesla: "Chrám sv. Víta sice je něco, ale tohle je bomba"

behalekvit

Madlo je samozřejmě vyztuženo oskami, jedna z každého Angle Connectoru. Zhruba v půlce je ale mezi oskami mezera. Při chycení rukou se to hýbe. Na hraní to tedy moc není. >:D První varianta měla madlo čistě z os pro lepší držení, ale tvar nebyl přesvědčivý. Takhle madlo drží tvar jakž takž pěkně.

otaznik

Výborný nápad, skvělý Model Teamový vozejk.  :D

Plutoone

Chybí tomu už jen bandaska na mléko (nebo podobný náklad, který se na vesnicích vozí) a bylo by to luxusní.
I tak je zpracování a nápad úžasné.  :)

Benik

Oceňuji nápad i výstižné provedení. Nejvíce se mi líbily ty kola ;D s pořádným vzorkem a odrazkami. Prostě super! :D

behalekvit

Děkuji za kladné ohlasy. O nějakém nákladu či příslušenství jsem taky uvažoval, ale snad někdy příště. Nechtěl jsem stvořit jen tak něco narychlo, aby něco bylo.

Ta kola se mi taky líbí. Dovezl jsem si je před třemi týdny z Legolandu, takže jsem je hned využil. Odrazky musí být! Doma reálně na dvoukoláku taky máme odrazky. Oranžové na výpletu, červenou a bílou vpředu i vzadu do kříže, abys mohl tlačit i táhnout a byl pořádně vidět.   ;D

Hacislav

To je paráda. S takovým jsem toho něco navozil. Model z lega je prostě radost.
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest