Počet sáčků v origo setech

Založil Johny650, 29.09.2013, 14:39:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Johny650

Ahoj,

Prosím nevíte někdo kde mám zjistit kolik šáčků s legem je v setech 6098 a 8462. Nemůžu to nikde najít.

Děkuji mockrát.

germik

Nevím co to je za sety,ale co zkusit najít nějakou fotorecenzi? Tam to většinou vyfoceno bývá ;-)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

MÍLA

6098 je Castle - Knights' Kingdom I a 8462 je Technic starší modrý vyproštovák přestavitelný na buginu.

osobně bych to počítal tam na 2-3 od každého + jeden malý na drobnosti hlavně u hradu

Johny650

Ano přesně tak Castle (r.2000)a technik (r.1998) foto recenzi jsem nenašel ani fotky kde by set byl vybalen. Co se týká sáčků tak co vidím tak u hradu je min.7sáčků

Johny650

Opravdu nikdo zde na fóru nemá info nebo aspoň fotku vybaleného lega hlavně hrad 6098.

Děkuji

otaznik

A konkrétně k čemu to chceš?

Johny650

No spodní část nálepky je odlepená a bez problému jdou vytáhnout  sáčky. tak mám jen strach aby tam něco nechybělo.

otaznik

Citace od: Johny650 kdy 30.09.2013, 20:24:58
No spodní část nálepky je odlepená a bez problému jdou vytáhnout  sáčky. tak mám jen strach aby tam něco nechybělo.
Tak to porovnej s inventářem, ne?

Johny650

Poslední dobou lega nestavím a mám je originál zabalený. Jedinná možnost je opatrně to rozdělat a přes sáčky to zkontrolovat. Napadlo mě to, ale myslel jsem že někdo by měl fotky nebo počet sáčků někde napsaný. Vždy jsem vše našel.

I tak děkuji :)

lukas.21

Na Bricklinku je uvedená váha. Podľa toho by to nešlo?