Stavění někdy škodí zdraví

Založil Police collector, 22.01.2005, 13:59:33

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Police collector

při stavbě policajtů jsem já hovado točil hlavou na jednu stranu díly měl na druhé a blokl jsem si krk ale parádně,už jsem byl 2x na obstřiku ,masážích,bolí to jak pes. holt stavění někdy škodí zdraví. příětě budu muset stavět jinak a jinde. že jsem raděj nezůstal na podlaze jako za mlada, au au váš zablokovaný a sobě spílající jednou haksnou píšící police collector - invalida vlasní blbostí

a přitom je to jednoduché už karel věděl že je lepší otáčet se celej-tak už bych jel do toho pelhřimova a´t vím di čeho du !

a co vy stalo se vám něco podobného ?
Terminated.

otaznik

Mě ze stavění LEGA na zemi bolí záda, nemám to moc dobře vyřešený. Teď mě bolí úplně strašně, sem hrál o víkendu na Playstationu a neseděl jsem u toho úplně dobře...

Chtělo by to velký stůl, ten by byl ideální.

chadzi

no ja taky stavim na zemi, ale posledni dobou zjistuju ze z toho boli oci (min svetla) a zada. asi zkusim stul, ale musi byt velkej. Zablokovanej sem ale nikdy nebyl  :)

tazzy

Skoro vsichni nejen z nasi rodiny maji dodelane nohy (mam pestry koberec, kde se kostky snadno prehlednou) a kdyz na takovou kostku slapnete boli to jak cert. Urcite to vsichni, kdo stavite na zemi znate  ;D