(vlastní) DisCo

Založil tomas., 21.08.2013, 00:42:56

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tomas.

Liga spravedlivých - ozdoba každýho mejdánku  ;D

víc fotek

peter

Předem mi Tě je líto až to budeš rozebírat. Zejména podlaha bude výživná ;D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

FilipS

Pěkný, hlavně DJ-Kostky je supr. Přijde mi, že je to divně poklidná akce, nikdo se nepere, nikdo neleží vypnutej na podlaze... >:D

TUKE

Dielo je pekné. To je taká párty ako z big bang theory  ;D

Edit..  ;)

MildaPajda

Citace od: TUKE kdy 21.08.2013, 12:15:31
a ten DJ-Kostky to je nálepka ? Alebo dá sa tu zakúpiť taká figúrka?  :-[

zkus hledat.. ;)
treba tady
na LEGO mam porad malo casu... :(
http://steinbachovi.org http://steinbachovi.org/mimis - novinky od Kubíčka a Anežky. ;)

TUKE

Foton

Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

danyboy

Citace od: MildaPajda kdy 21.08.2013, 12:46:38
Citace od: TUKE kdy 21.08.2013, 12:15:31
a ten DJ-Kostky to je nálepka ? Alebo dá sa tu zakúpiť taká figúrka?  :-[

zkus hledat.. ;)
treba tady

Měl jsi odepsat velmi exklusivní 100. kusová limitovaná edice vydaná TLC k pátému výročí Kostek. ;D

P.S. opět MOC co se mi hrozně líbí! Tyhle parody MOCy na filmy jsou prostě něj! >:D

DarkDrago

No supeeer. Hlavně dobře vybraná fotka. Nejdřív jsem si myslel, že se chystá přepadovka, až z dalších mi došlo proč opravdu oslavují  ;D
Nedávno jsem hrál hru takže mám celkem slušný přehled o všech postavách. Jen nevím kdo je blonďák v oranžovým.
Dračí páni s mocí ohně...

danyboy

Citace od: darkdrago kdy 21.08.2013, 20:21:27
No supeeer. Hlavně dobře vybraná fotka. Nejdřív jsem si myslel, že se chystá přepadovka, až z dalších mi došlo proč opravdu oslavují  ;D
Nedávno jsem hrál hru takže mám celkem slušný přehled o všech postavách. Jen nevím kdo je blonďák v oranžovým.

Je to Two Face. http://www.postavy.cz/two-face/  ;)
P.S. aha, já myslel, že ti dobráci se připravují zkazit jim shora párty!  ;D

DarkDrago

Taky vím, že ten na zemi je Dvě Tváře a určitě má v kapse svou minci se dvěma pannami. To je jeden z hlavních záporňáků, ale já se ptal na toho co se houpe vedle Batmana...

danyboy

Citace od: darkdrago kdy 21.08.2013, 21:31:14
Taky vím, že ten na zemi je Dvě Tváře a určitě má v kapse svou minci se dvěma. To je jeden z hlavních záporňáků, ale já se ptal na toho co se houpe vedle Batmana...

Jo, aha! ;D
Promiň, toho neznám. ;)

Ojík

Super, Tomas je zpátky s dalším komiksovým MOCem, s tím mě vždy potěšíš! Jako vždy super, líbí se i tvé typické zasazení zajímavého příběhu do stavby. Mohl to být obyčejný sraz DC padouchů, ale oslava zajetí nepřátel to povyšuje na další úroveň. DJ je skvělý, hrozně se mi líbí tenhle Jokerův henchman.

Edit: Po prohlédnutí celé galerie ještě pár poznámek - plus za Supermanovu klec a Batmanův výraz, ten ho úplně vystihuje v takovéhle situaci. Mínus za to, že se gravitace neprojevuje taky na Wonder Woman - zkusil bych si pohrát s těmi vlasy a udělal bych je taky visící, co zkusit použít vousy?

Citace od: danyboy2127 kdy 21.08.2013, 21:35:05
Taky vím, že ten na zemi je Dvě Tváře a určitě má v kapse svou minci se dvěma. To je jeden z hlavních záporňáků, ale já se ptal na toho co se houpe vedle Batmana...

Jo, aha! ;D
Promiň, toho neznám. ;)

Aquaman. ::) Ach, tvůj komiksový MOC přitáhl i nooby.
All work and no play make Jack a dull boy.

TUKE

To je predsa Aquaman  ;)

SpCasPi000

TUKE

Citace od: SpCasPi000 kdy 21.08.2013, 22:09:35
Kto je Aquaman?  :o

jedna z postáv komixov DC.
u nás nie je moc známa ta postava... ale kebyže pozeráte Big Bang Theory, tak je vám trošku známejší....   ;D ;D ;D

SpCasPi000

Jáááj, Lego mi nedovolí nič, nieto ešte pozeranie niečoho iného ako setov a ich obsahu  ;D
[aj do práce chodím tajne, aby to Lego nezistilo]

DarkDrago

Tak Aquaman. No TBT sleduju, ale že bych si z něj zapamatoval indickou verzi tohoto hrdiny to vážně ne  ;D To spíš si vybavím Sheldon jako Flashe.
S tím, že bych byl noob nesouhlasím, že převážně sleduju seriály a filmy a sem tam si koupím i komiks, neznamená že bych jím byl....

tomas.

Díky moc všem za ohlasy, jsem rád, že se vám to líbí  :)

peter jj, s tím jsem počítal >:( (ale stálo mi to za to...)

FilipS tohle je večírek hodně psychicky nestabilních jedinců, všichni maj´ důrazně nařízeno se chovat slušně (Lex, Joker a jeho nohsledové se už o to jistě postaraj´)  ;D

darkdrago dík; fotku, kterou jsem dal sem, mam už na ploše ;) Jinak ta přepadovka mě nenapadla heh.
Takový rejpnutí - čeče už prosím nepoužívej český překlad pseudonymu Harveyho Denta  :)
A výraz noob má jiný význam, než kterej asi myslíš (podle toho, co píšeš, bych tipoval, že to zaměňuješ s nerd...).

Ojík dík, plus za klec pro Kal-ela potěšilo  ;)
Co se týče Wonder Woman - nad tim jsem dumal a nakonec jsem se rozhodl pro originál (holt má holka ty vlasy ňák svázaný a zašprajclý za dres nebo tak ňák).

SpCasPi000 to s tou prací na tajno mě DOST pobavilo  ;D