baterie?

Založil reggik82, 09.08.2013, 11:48:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

reggik82

Ahoj zdravím všechny,mám problém a nevím kde je chyba,dostalo se ke mě pár stavebnic lega tak jsme se synem postavili a ejhle stroje nechodí,baterie to nedavaj koupil jsem eneloop 2000 a asi jsou slabe,poraďte prosím co používáte Vy za zdroj,zrovna teď mám postavený bagr 8043,bez výkonu..

Jamesek

Eneloopky fungují dobře i na trial auta. Chyba bude jinde - není nějaká z nich otočená (přehozené + a -)?

reggik82

To ne všechny dávám do bateriaku stejně..

Měch

Tak musí být vybité. Taky je potřeba dávat při stavbě pozor, aby nebyly ozubené kolečka moc skřípnuté. Musejí se otáčet volně...
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

reggik82

Nabíječka ukazuje plně nabito,jsou týden staré,tak nevím teď jsem koupil energizer obyčejné a taky párkrát se bagr otočí a konec..

Anatyt

Tak si kúpil pokazené LEGO.

Jamesek

Kontrola všech PF prvků jestli správne fungují - motorů na prázdno přímo na BB, pak přes receiver, kombinace různých motorů a BB ...
Pokud jsou PF prvky v pořádku, pak je chyba v postaveném modelu - jde ztuha (přitažené bushe na liftframy), něco někde vadí ...  ???

reggik82

Bagr jsem postavil zhruba před půl rokem že zvědavosti nakopal baterie od vietnamců a chodil dobře,ikdyz třeba jen hodinu,pak jsem to uklidil na půdu a teď v létě říkám vezmem ho na dovcu tak jsem objednal eneloopky a bude makat perfektne,a nic jestli navlhli motorky nebo co?