(Cizí) The Council of Elrond

Založil Mr. Cube, 09.08.2013, 08:46:13

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Mr. Cube

tomaslambo

Tak to je opravdu paráda. Tady mi naprosto nevadí použití Custom dílů, zejména, když jsou použité takhle vkusně a s citem. Účel světí prostředky

danyboy

Opravdu, tohle je fakt pecka. Hrozně se mi líbí technika nikde žádný stud!

peter

Tak nevím. Za sebe na tom MOCu nevidím nic zvláštního z čeho bych se posadil na zadek. Tím nechci říct, že to není pěkné, ale nic zvláštního také ne.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

frantoka

veľmi pekné a výstižné  :o

Futurion

Chvíli jsem byl zmatený jestli se mi nenačetl obrázek něčeho jiného. Pod pojmem pecka si představím i leccos z tvorby zdejších stavitelů, tohle určitě ne.

Raistlin M

Mě se to taky moc líbí. Pecka to je protože to nejsou "neštovice".
Poslední dobou jsou všichni tak posedlí milionem detailů, až je to flekaté (jak kdyby to byla nějaká choroba) a bolí z toho oči. Tahle věc je vkusně udělaná, jednoduchá, aniž by to bylo odfláklé.

Izmael10

Mne sa to tiež páči, pekne to vystihuje filmovú scénu.

FilipS

Pěkný MOC.

Dneska ráno sem na Flickru narazil i na parádní Edoras, mezitím se dostal i na TBB.

Flickr

Citace od: Raistlin M kdy 10.08.2013, 15:21:12
Pecka to je protože to nejsou "neštovice".
Poslední dobou jsou všichni tak posedlí milionem detailů, až je to flekaté (jak kdyby to byla nějaká choroba) a bolí z toho oči.
Máš na mysli nějaký konkrétní MOC? Jako nadšenec do detailů mám trochu problém tvému pohledu porozumět.

Izmael10

Edoras je luxusný, ale má jednu chybičku do Edorasu dorazil Gandalf biely a nie šedý.  :P

DarkDrago

Šedý. A to na 100%.
Vzpomeň si na scénu kdy byli v trůním sále a Gandalf mluvil skrze krále se Sarumanem. Než ho vyhnal, tak odhodil svůj šedý plášť...
Dračí páni s mocí ohně...

Izmael10

Ale nemal klobúk, ale biele vlasy. Radšej mohol použiť minifig Gandalfa bieleho, ktorému by dal šedý plášť.
A ešte Legolas a Gimli sedeli na bielom koni nie na hnedom.

DarkDrago

Dračí páni s mocí ohně...

Aki

Citace od: Mr. Cube kdy 09.08.2013, 08:46:13
The Council of Elrond... toto je pecka.
Terasa i zeleň se mi líbí, ale ty stavbičky v pozadí mi přijdou dost odbyté a tak nějak v úplně jiném měřítku.  :-\

Ptakus

tomaslambo

Citace od: Aki kdy 11.08.2013, 12:05:57
Terasa i zeleň se mi líbí, ale ty stavbičky v pozadí mi přijdou dost odbyté a tak nějak v úplně jiném měřítku.  :-\

Když to člověk porovná s filmem, tak se ty stavbičky liší (a to celkem dost). Nebral bych to ale jako závažnou chybu, protože to alespoň neodvádí pozornost od toho nejdůležitějšího, tedy od samotné Elrondovy rady.