Party (Technic, Friends, Belvile)

Založil Lattak, 28.07.2013, 15:33:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Lattak

Ahoj všetci,
vonku je ideálne počasie na párty. Z jednej prikladám fotky (žial na video mi neostáva čas).

Všetko kásne funguje, ale iba na vzdielenosť cca 2 m. V zime som mal postavený ratrak s IR zabudovanými do kabiny a všetko fungovalo aj na 5m.

Poraďte prosím, čím to môže byť?

Vďaka

germik

Mohlo by to být sluncem (světlem) - IR ovládání je na něj náchylné...
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

DarkDrago

omlovam sa pisu z mobilu
nemam az takove zkusenosti s ir. ale vim ze jim vadi jakekoliv zastineni jako treba kdyz je pod urovni kabiny a model se otoci tak kabina zastini senzor a uz jsou problemy
doporucil bych 2 veci vylodit holy (klidne sundat kabinu) a zkusit zopakovat plavbu
pak jeste vzit model dovnitr a zkusit funkcni vzdalenost a klidne jen plne baterky irko a motory jen tak

vidim ze investice se vypkatila  ;D
Dračí páni s mocí ohně...

danyboy

No, sice je dnešní vedro úmorné, ale myslím, že děvčata si to na lodi pěkně užila.  ;) ;D

supermachina

Jeeej, ta farba vody ma dostala....hned by som sa ponoril cely do tej modrej vodicky..... :'(

vdave

Dobrý a vtipný nápad  :)
tak mit tak napadá akorát jak je to vůbec s fungováním motorů ve styku s vodou ? může se jim něco stát   jak moc jsou vodě odolné ? co battery box ? nejde to do zkratu  ?

germik

Co vím tak prý motorům voda nevadí, Bboxu ano - řešilo se to tu při lodních závodech ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Lattak

Loď som trochu preskladal. IR prímač teraz nie je ničím tienený. Počas slnečného dňa plného tiňov a odleskov bol chod každú chvíľu prerušovaný. Podvečer za rovnomernej intenzity svetla už nebol žiadny problém. Teda až na maximálny dosah cca 4 m. Ale to už nie je tak hrozné ako prerušovaný chod. 

Plutoone

Lattak

Moment, opýtam sa dcéry.

Vraj nepredá  ;D

Plutoone