problémy s BrickLinkom

Založil SpCasPi000, 16.05.2013, 01:41:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Matošo

Hehe, tak zrovna forum je dobře, že jsi neviděl, to je nepřehlednost sama...
Viz: BL forum

Otázka je, kolik lidí o BL buď neví, nebo je pro ně natolik user unfriendly, že na něj dlabou (jenom v ČR znám takových alespoň 50...). Takže je možný, že po zprovoznění BL 2.0, který bude vypadat jako web z 21. stolení a né ze století páry, se počet registrovaných a hlavně aktivních členů výrazně zvýší.
Ale to jsou jen spekulace. Nicméně, když si vezmete kolik lidí na ebay nebo aukro nemá o nějakym BL ani ponětí a na snahu se je tam nasměrovat reagují velmi jalově... potenciál tu je velký...

Izmael10

Aj vám nejde načítať bricklink?  ???

SpCasPi000

An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the Bricklink Administrator with your user name, the page you were on and what you were doing at the time. Screenshots are also helpful in debugging problems on the site.

Beriem bike a ide sa na Kysuce, snáď BL nejako oživia  ;D

Futurion

Ne, buď záplatují nebo jim to zaháčkovali o trošku víc.

Matošo

Už to nejde skoro hodinu. Před tím to nepsalo ani tu chybu co vypsal SpCasPi000...

Je něco prohnilého ve státě legařském...

danyboy

Mě tež bricklink nejde.  >:(

Matošo

DarkDrago

Je tu někdo kdo má podobný problém jako já?
Když si dám určitý set na BL v mém noťasu, tak je cena 500, když se podívám na počítači, tak je cena nějakých 1500. Protože jsem se díval na tento set asi před měsícem, tak vím, že cena 1500 je ta pravdivá, navíc podle druhu a zařazení vím, že cena jde spíše nahoru. To neplatí jen pro jeden set, ale snad pro všechno.
Pokud někdo poradí co s tím, tak dík.
Dračí páni s mocí ohně...

germik

Záleží jestli to je jeden a ten samý set u tohotéž prodejce - u různých se lišit ceny mohou - taky je rozdíl jestli je new nebo used.
Určitě to nebude tím, jestli si to prohlížíš na PC ebo NTB  >:D

,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

MiHo

Citace od: darkdrago kdy 20.05.2013, 17:20:40
Když si dám určitý set na BL v mém noťasu, tak je cena 500, když se podívám na počítači, tak je cena nějakých 1500.

V jaké měně ? Máš na obou strojích stejnou měnu ?

DarkDrago

Teď jsem si toho všimnul, někde jsem cosi nevědomky přepnul a už to ukazuje v jiné měně  ;D
Prostě blbost a nevšímavost...
dík

P.S. už jsem myslel, že je to nějaký vir.
Dračí páni s mocí ohně...

Ethan

Netuším, jestli tu někdo sledujete na Twitteru BrickLink, případně novinky psané přímo na něm, ale právě změnil majitele. Viz http://www.bricklink.com/message.asp?ID=732966 (momentálně nefunguje, protože přesouvají systém na nové servery).

danyboy

Také jsem si všiml. No co budeme si muset počkat.
A to jsem chtěl objednávat.  :-[

Luky1987

SpCasPi000

Anatyt

SpCasPi000

A nič, aj tak ho takmer nikto nepoužíva, lebo údajne je veľmi neprehľadný a má otrasný dizajn
(no ja napr. graficky krajšiu a prehľadnejšiu stránku nepoznám, nie všetko čo je ''predpotopné'' musí byť aj najhoršie).

Anatyt

BrickLink takmer nikto nepoužíva??? :o :o :o

Izmael10

Kedy vlastne plánujú znova spustiť Bricklink?

Matošo

"The site will be down from approximately 03:00-06:00 EDT on June 7, 2013"

Tak to snad už nebude dlouho trvat, když tam teď mají už 07:00 ...

SpCasPi000

Citace od: Anatyt kdy 07.06.2013, 12:53:39
BrickLink takmer nikto nepoužíva??? :o :o :o

Presne tak, na Slovensku aktívne pár desiatok ľudí, pravidelne cca 30 na nákup/predaj, a to je presne to ''takmer NIKTO''   >:D

Anatyt

Tak nabudúce napíš "u NÁS ho takmer nik nepoužíva". Lebo globálne je myslím si dosť používaný. A to je pre BL podstatné.

zenes

Citace od: SpCasPi000 kdy 07.06.2013, 13:11:33

Presne tak, na Slovensku aktívne pár desiatok ľudí, pravidelne cca 30 na nákup/predaj, a to je presne to ''takmer NIKTO''   >:D

V reale nemas ani sajn kolky BL aktivne pouzivaju. Take statistiky vycucane z malicka mam najradsej.

Kubos.cz

Když už se tu řeší ten bl.

Nechám si "part set" do wishlistu , a set má řekněme 1400 dílů, přijdu do obchodu zvolím pouze wishlist s tímto rozebraným setem a dám autofill cart a přidá mi to třeba 1800 dílů.

Dělám něco špatně, nebo to prostě taky nefunguje ?

branio

Citace od: Kubos.cz kdy 07.06.2013, 13:31:01

Nechám si "part set" do wishlistu , a set má řekněme 1400 dílů, přijdu do obchodu zvolím pouze wishlist s tímto rozebraným setem a dám autofill cart a přidá mi to třeba 1800 dílů.

Nie, nerobíš to zle, len keď predajca má identický diel niekoľkokrát vo svojej ponuke, napríklad, že má jedno New,  a druhé Used. Vylistuje ti obe.

dwo

Jen k těm úvahám o BL a jeho provozních nákladech. Provozuju VPS hosting, a nezažil jsem zákazníka, který by rozjel projekt a platil od začátku do konce za stejný výkon. Vždy to je o průběžném upgrade železa které to pohání a jediný zásadní průser co může nastat, že SW nepočítá s vysší zátěží a neustojí více návštěvníků. SW i HW se musí pochopitelně dimenzovat na špičky, tj. ne jako v případě jednoho našeho zákazníka, který nám ani ne týden před zaplacenou reklamní kampaní v TV sdělil, že se návštěvnost e-shopu zvýší z 500 hitů/minutu na předpokládaných 18tis/min (a ještě si myslel že další servery dodáme zdarma v rámci 14 denní zkušební lhůty pro nové zákazníky).

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: zenes kdy 07.06.2013, 13:28:19
V reale nemas ani sajn kolky BL aktivne pouzivaju. Take statistiky vycucane z malicka mam najradsej.

Stačí sa pozrieť do Members by location: ČR - 1304, SR - 378. Plus ďalších x neregistrovaných, ktorí ho využívajú ako zdroj informácií o dieloch, setoch, cenách, ...

Niripe

Citace od: branio kdy 07.06.2013, 14:02:22
Citace od: Kubos.cz kdy 07.06.2013, 13:31:01

Nie, nerobíš to zle, len keď predajca má identický diel niekoľkokrát vo svojej ponuke, napríklad, že má jedno New,  a druhé Used. Vylistuje ti obe.

Což o to, to by ještě šlo ošetřit omezením dílů na "new". Ale někteří prodejci mají jeden a ten samý díl několikrát v "new" a mnohdy i za jinou cenu. Nezřídka kdy se mi stalo, že ho měl i více než 10x.