Nápady na creator expert sety pro rok 2014

Založil Ondra, 24.03.2013, 18:30:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Ondra

Každým rokem je tradicí že vyjde několik exkluzivních setů, které budí dojmem že jsou nad rámec.Nejinak tomu bude i v roce 2014, ale tentokrát se už budou sety, které nepatří pod různé řady, jmenovat "creator expert".Mám vysledováno že v posledních několika letech vychází tak tři nebo čtyři creator sety s téměř neměnným schématem-Modulární dům, stroj nebo stroje, významná budova, a vánoční set .

Tady jsou moje nápady-
Modulární dům by mohla být pro změnu čistě obytná budova, nějakého boháče a jeho rodiny.

Stroj-Je velká pravděpodobnost, že se po tříleté pauze od bulliho se objeví další historicky významné vozidlo.Netuším jestli má lego ješte licenci s volkswagnem, ale jestli ano tak je velká pravděpodobnost že se objeví k 40tému výročí model golfu.Také jsem slyšel že lego kuje pikle s bmw, tak by se tu mohl objevit také model nějakého historického BMW jako například modelu 2002 nebo přídružného mini.

Významná budova-Ta si to odbude letos, takže příští rok nebude nic.

Vánoční set-Rozhledna, nádraží, nebo trh.Uvidíme co bude letos

Pište vaše návrhy, od toho je tu diskuze  :D.

blindmelon

Asi by se mělo přesunout do sekce 2014.

Jinak z modularů by mohl vyjít Barber shop.
Hezký den, Blindmelon

pecco

Ja by som teda bral nejaké tie licencované vozidlá. Ten VW by potešil.  ;)

Ondra

Citace od: blindmelon kdy 25.03.2013, 14:09:30
Asi by se mělo přesunout do sekce 2014.

Jinak z modularů by mohl vyjít Barber shop.
Tam jsem to nechtěl dát, aby to zbytečně nebudilo očekávání.Je tu taky star wars nápady diskuze a taky není v 2014.Pokuď však by admini chtěli můžou diskuzi přesunout.

Archaon

Potěšila by další parní lokomotiva i když reálně to na nový vlak vidím spíše až na 2015 vzhledem k Horizon Expresu... I když Maersk a Emeralda se take prodavaly soubezne..

Ondra

Počítej važně spíš s rokem 2015.Vlaky vychazej tak co dva roky.

I podle střídací metodiky(Typ lokomotivy, kontinent původu Amerika-Evropa) by to mohla být parní lokomotiva.Tak trochu si troufnu tvrdit, že by to mohla být těžká nákladní parní lokomotiva po vzoru big boye.

roko86

Anatyt

Ja o Ikarus 280. Najrozšírenejší autobus na svete. >:D

Ondra

Citace od: roko86 kdy 25.03.2013, 18:43:19
Prosím o Orient-Express
To tě asi zklamu, ale emerald express měl být něco jako OE.Takže delší dobu se asi nic podobného neobjeví.

Anatyt-Model by to byl super, ja jsem pro  ;D.

Systematik

Jamesek

Citace od: Systematik kdy 25.05.2013, 19:47:54
La Grace  :D

OT: Je legrace jak pořád internetem kolují tyto nejstarší fotky z Egypta. Je pravda, že to jsou první fotky, kdy se povedlo vytáhnout všechny plachty - mimojiné proto, že bylo úplné bezvětří. U kormidla stojím já, kapitán je zalezlý v podpalubí u počítače, zbytek posádky je na člunu a fotí ... kdo by si toho nevšiml, loď couvá na plný motor - pro alespoň trošku nafouklé plachty :) Vyfoceno 25.12.2010 v zátoce u ostrova Shadwan, nedaleho Hurgady.

igor.simko

Citace od: Jamesek kdy 26.05.2013, 12:14:03

OT: Je legrace jak pořád internetem kolují tyto nejstarší fotky z Egypta. Je pravda, že to jsou první fotky, kdy se povedlo vytáhnout všechny plachty - mimojiné proto, že bylo úplné bezvětří. U kormidla stojím já, kapitán je zalezlý v podpalubí u počítače, zbytek posádky je na člunu a fotí ... kdo by si toho nevšiml, loď couvá na plný motor - pro alespoň trošku nafouklé plachty :) Vyfoceno 25.12.2010 v zátoce u ostrova Shadwan, nedaleho Hurgady.

Super ;)

branio

Citace od: Jamesek kdy 26.05.2013, 12:14:03

Tak to je gól, pekný insight zasväteného človeka :D