(vlastní) Automat na tyčinky flint

Založil like, 23.05.2013, 18:47:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

like

Ahoj, chtěl bych vám představit můj nejnovější, nejlepší a největší automat. Celá stavba se uskutečnila jenom díky Systematikovi, který mi pomohl s nákupem na BL a za to mu moc děkuji. Prvně to měl být automat na plechovky Coca Cola, ale byly moc těžké tak to moc nefungovalo a tohle mi přišlo jako dobrá náhrada. Nebudu tu psát žádnou slohovku, protože by to stejně nikdo nečetl.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=wcvXhjoPxi8&feature=youtu.be

Budu rád za každý váš názor.

otaznik

Vypadá a funguje to dost dobře, bude i foto vnitřku, případně video s odklopenou "střechou"?

Petronel

Velmi dobrá práce. Šikula! Stejně jako u automatu na skitles.
Je fajn, že tu máme i takového alternativního stavitele.  ;)

like

Citace od: otaznik kdy 23.05.2013, 19:27:17
Vypadá a funguje to dost dobře, bude i foto vnitřku, případně video s odklopenou "střechou"?
Foto klidně dodám a video udělám. Jen nevím jestli to tam půjde dobře vidět.

Tomtombuy

Usměvné  ;) Funguje perfektně! Zajímal by mě nejvíce mechanismu "rozpoznání" rozměru mincí.

Bard

Jo, jo, jo - je to výborné. Video hovoří za vše.
Ale taky by mě zajímal vnitřek. Technickou stránku věci jsi, zdá se, zvládl skvěle.

Foton

Pěkné, velmi pěkné. Kde to bude instalováno? Flint za 5 korun je skvělá cena :-)
Také se přimlouvám za foto/video vnitřku.
Možná bych do té přední strany nějak "zabudoval" logo/nápis "Flint".
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

SpCasPi000

Netešte sa, na ostro bude Flintka za pajdu, u nás za 2e  >:D

Takto si predstavujem využitie Lega v každodennej praxi.
By sa to mohlo aj s návodom cez aukro a BL predávať. A dve Flintky ako bonus zadarmo  ;D

MÍLA

Pěkné to je ale pro veřejné použití by to potřebovalo větší zásobník, aspoň tak na 100 kusů.

SpCasPi000

To už je detail, ale dalo by sa to umiestniť niekam do menšieho podniku ku pokladni (aby to bolo pod dohľadom) na spestrenie nakupovania a zároveň ako reklama na Lego, zvlásť keď dizajn môže mať nekonečno variácií a tie sa môžu postupne obmieňať.
Určite by sa to ale nedalo použiť ako automat na cestovné lístky pre MHD, to by vandali rozflákali aj za bieleho dňa >:D

SpCasPi000

Toho som sa obával, hneď si ten príspevok po sebe zmaž!  ;D

Jamesek

Automat super. Vnitřek bych taky rád viděl. Kvůli tomuhle jsem si před chvílí běžel do večerky pro tyčinku Flint .. :) po deseti letech ... :D

like

Citace od: EM4CZ kdy 24.05.2013, 11:12:06
Pěkné to je ale pro veřejné použití by to potřebovalo větší zásobník, aspoň tak na 100 kusů.
Zásobník mám v plánu rozšířit ze 3 na minimálně 6 kusů.
Citace od: Foton kdy 24.05.2013, 09:57:03
Pěkné, velmi pěkné. Kde to bude instalováno? Flint za 5 korun je skvělá cena :-)
Také se přimlouvám za foto/video vnitřku.
Možná bych do té přední strany nějak "zabudoval" logo/nápis "Flint".
Pět korun je jen protože byly ve slevě za pět korun jedna. Ale vezme to i deseti nebo dvaceti korunu, drobné ale nevrací  >:D . Nápis flint mám taky v plánu ale bohužel nemám bílé kostky 1x2 a 1x1.