(Vlastní) Tom's Town

Založil Tomtombuy, 23.03.2013, 23:21:06

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Tomtombuy

Zde budu prezentovat výtvory do svého plánovaného města. Zatím budou převažovat auta. Chci se držet "továrního" měřítka, tedy nákladní vozy 6 studů, osobní 4 study (ovšem s menšími koly než u nákladních). Nejde mi o super realistické ztvárnění předloh, ale aby modely zapadly do současnému stylu.

Tomtombuy

Hasiči.
Ještě doznají menších úprav. Později přibudou další vozy. 

Anatyt

Pekné! :) Jeden je tuším Mercedes Actros, že?

Tomtombuy

Díky, volnou inspirací byl Mercedes, ale Atego.

Systematik

Tomtombuy

Přidávám foto nového žebřiňáku. Ve skutečnosti vypadá lépe ;), fotky se moc nepovedly, bude přefoceno.

lansmid

Všechny 3 auta jak CAS tak AZ vypadají opravdu dobře, hezká práce  ;)

MÍLA

Pěkný žebřík, mám také takový ale kratší aby se mi vešel do garáže.

Tomtombuy

Díky. Nemáš foto? Rád porovnám, hoď to klidně sem. Délku neřeším, garáž si protáhnu dle potřeby, problémem je šířka. Plánuji postavit hasičskou stanici, ale Lego rolety jsou široké jen 8 studů. Nevejdou se zrcátka a i bez nich je to natěsno. Přemyšlel jsem udělat rolety na stojato jako šoupačky. Mám vymyšleno uchycení "do země", ale problém je u stropu - vyška opět 8 studů, vozy jsou vyšší.

EDIT: Teď mi došlo, že to může vypadat, že jsem ujetej do hasičů. I v profilu hasičský set... ;D Není to tak, jen mi toto téma přijde vděčné ke ztvárnění.

blindmelon

Zdá se mi, že v Lego City pořád hoří, takže s vozy netřeba zajíždět do garáže.  :)
Hezký den, Blindmelon

MÍLA

Podle toho se kterými, největší nasazení mají CASky.

Já plánuji rozšíření své současné stanice o novou techniku a prostory.

současný AZ 30 mojí jednotky, lepší fotky udělám zejtra, takhle je z minulého týdne.
u vozidla je naplánovaná výměna sady na novější provedení.