32. Pražská KOSTKY Pub Org hospoda

Založil Thrawn, 30.04.2013, 15:22:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Termín konání

3. 5.
1 (10%)
10. 5.
4 (40%)
17. 5.
5 (50%)
24. 5.
4 (40%)

Celkem hlasů: 10

Thrawn

Dovolil jsem si založit téma a nastavit hlasování  ;)

Návrhy místa konání dávejte sem, zatím je doporučena tato:

Restaurace Kulaťák v Praze Dejvicích na kulaťáku
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

peter

Pokud by byl zájem o tu Plzeňskou restauraci, tak bych si dovolil požádat o ukončení anketky již koncem příštího týdne. Důvodem je včasné zamluvení stolu, jelikož pro oblíbenost tohoto lokálu může být někdy problém volný stůl najít.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Thrawn

Ok, anketa má platnost do 12.5., pak ji ukončím.

Petere, zajistíš potom případně rezervačku?
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

peter

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

peter

OK! Takže jak vidím, tak vyhrálo datum 17. května, takže rezervuji stůl pro šest lidí. Toto samozřejmě neznamená, že případně další příchozí nebudou vítáni. ;)

EDIT: stůl zamluven v nekuřácké části od 17:30 na mé jméno - (p. Kučera)

otaznik

Ondrej

Po dlouhý době taky dorazím, konečně mi sedí termín. Doufám, že se židle najde. V anketě šlo dát jen jeden termín a dal jsem dnešek, ale můžu i za týden.

Thrawn

Super, budu se těšit. Kdo chce, vemte si minifiga, který vás reprezentuje, uděláme společné foto  ;D

MiHo

Přijdu.
Zúčastní se hospody nějaký BL prodejce ?

pryb

Když zdraví dovolí, tak dorazim.
Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

Tomik

Já také dorazím. Žádné minifigy nemám, tak vezmu aspoň žraloka. Dlouho jsem ho nekrmil a myslím, že partou minifigů určitě nepohrdne... ;D
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

peter

Bohužel mám trošku rodinné komplikace a tak do hospody nemohu dorazit na zamluvenou dobu. Svůj příchod odhaduji mezi 18-tou až 19-tou hodinou. Proto prosím, dejte vědět, kdo do hospody plánujete přijít hned na zamluvený čas - stůl blokují maximálně 10 minut. Pokud nikdo z vás hned dorazit nemůžete, musím rezervaci posunout, ale pak potřebuji vědět na jakou hodinu.

MiHo

Přijdu na 17:30. Jedu rovnou z práce, takže pro mne, čím dříve, tím lépe.

William

Nějak mi to uteklo, ale zkusím dorazit.

peter

Citace od: miho kdy 14.05.2013, 15:35:28Přijdu na 17:30. Jedu rovnou z práce, takže pro mne, čím dříve, tím lépe.

Fajn, děkuji ;)

Tomik

Já půjdu také hned z práce a dorazil bych na tu půl šestou.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Ondrej

Prosím prosím, nemá někdo z Vás kdo jdete doma přebytečný 3 kusy (klidně 2) white?
Děkuji Ondrej