(Vlastní) Hrad Trnín pana Přibíka...

Založil linhi, 11.05.2013, 17:34:47

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

linhi

Představuji výstavbu hradu Trnín do castle dioramatu na Lipno...
Hrad bude umístěn jako součást městského opevnění,snad to stihnu dokončit,Brloh jsem stavěl rok,na tenhle mám celkem měsíc,takhle je to po týdnu.

linhi

Ještě foto kde je vidět napojení na hradby a parkán...

wolfram

Krása, já se matlám s úplnýma banalitama a pak tohle, to je úplně demotivující  ;D

danyboy

Izmael10

Veľmi pekné! Koľko % stavby máš ešte pred sebou?

germik

Krása, až budeš mít někdy čas, nepoodhalil bys nějaké techniky? (konkrétně mě zajímá to šikmé napojení střechy na zeď ???)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

linhi

Ta střecha je jednoduchá a né moc krásná,prostě to obestavíš slope inverted,jinak v tomhle bloku bude ještě velká hradní věž a dodělat bránu a pak
ještě druhá půlka hradu,ale ta už by něměla bejt tak složitá. Jinak moc děkuji za chválu.  ;)

blindmelon

Hrad je opravdu pěkný. K čemu jsou ty piny? v té jedné horní místnosti?
Hezký den, Blindmelon

frantoka

Pán staviteľ, veľmi pekné gratulujem, len tak ďalej, tešim sa na výsledok  ;)

MÍLA

Citace od: blindmelon kdy 12.05.2013, 02:09:33
Hrad je opravdu pěkný. K čemu jsou ty piny? v té jedné horní místnosti?
třeba mu došli kostky 1x2  ;D

linhi

Ale pánové,jelikož jsem vždy stavěl z Light gray která je o hodně dražší než lbg tak hodně staveb stavím z těchto bricků s pinem,ve stavu new jsem jich koupil 10 000 za 50 halířů za kus,bricky 1x2 mám,ale používám je jen tam kde je brick vidět,myslím že je jedno jak vypadá moc v místech kam nikdo nikdy neuvidí.
I hrad Rožmberk který jsem v hojné míře stavěl z těchto bricků s pinem zaznamenal ušetření tak 10 000 jen díky používání těchto dílků..

blindmelon

Citace od: linhi kdy 12.05.2013, 09:06:00
Ale pánové,jelikož jsem vždy stavěl z Light gray která je o hodně dražší než lbg tak hodně staveb stavím z těchto bricků s pinem...
To já nevěděl. Rozumím.  :)
Hezký den, Blindmelon

Aki

Citace od: linhi kdy 11.05.2013, 17:34:47
Představuji výstavbu městského hradu Trnín do castle dioramatu na Lipno...
A hergot, tak město už má jméno.  :o :o

Hrad bude vypadat skvěle, ale pořád doufám v ty arkády či pavlače.  >:D

linhi

Aha,no tak název pokud nebude vyhovovat se může nějak upravit,představuji postup prací.

linhi

4 dny do odvozu...... to je šrumec,snad to stihnu 

linhi

Ještě přidávám pokus o erb pana Přibíka,bude vlát nad hradem i na korouhvich
nad šiky jeho vojska..

Kuba

Pěkně se to vyrýsovalo. Přibude ještě nějaká věž nad branou nebo po její pravici. Nebo to již zastavíš budovami?
Ps: Pěkný erb :)

Aki

Citace od: Jukuruku kdy 21.05.2013, 13:58:17
Přibude ještě nějaká věž nad branou nebo po její pravici. Nebo to již zastavíš budovami
Nad branou bude menší věž. Po pravé straně velký palác.  8)

linhi

Citace od: Aki kdy 21.05.2013, 14:43:24
Citace od: Jukuruku kdy 21.05.2013, 13:58:17
Přibude ještě nějaká věž nad branou nebo po její pravici. Nebo to již zastavíš budovami
Nad branou bude menší věž. Po pravé straně velký palác.  8)

Nebo staveniště :-DDDDDDD

Aki

Tedy jestli to nestihnu, tak bude i kolem hradu jedno velké staveniště.  ;D ;D >:D

linhi

Tak jsem to stihl,dnes byl hrad dokončen,také je to poslední hrad stavěný na půdě,již se stěhuji do jiného bytu..
Zítra ráno hrad naložím do auta a odvážím na Lipno.

Aki

Vypadá to úžasně, jen jsem se nyní dost zarazil, když jsem si uvědomil, že jsi tam nechal na ulici celkem jenom 3 bricky.  :-\ :-\ To budeme muset ještě nějak upravit.

mirek

K Trnínu i k novému bytu, tedy asi i novému pracovišti gratuluji.

Bard

Zase jedno krásné dílko, to se pozná Pan stavitel.

Luky1987

Před chvílí jsme ho vyložili z auta ;)