LEGO obchod - Hamburg

Založil peter, 11.05.2013, 12:18:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peter

Nedávno jsem byl pracovně vyslán do Hamburku a tak jsem si našel chvilku a šel se projít po městě. Mé toulky přinesli své ovoce a to v podobě objevení malého obchůdku v klidnější části města.

V obchůdku bylo k mání mnoho starších stavebnic od Homemakers přes Clasic Space, Legoland až po Galaxy Squad. Nešlo sice o nové stavebnice, ale i tak bylo příjemné vidět mnoho setů do teď mi známých jen ze stránek starých katalogů. Pokud tedy budete mít také cestu přes Hamburg, zkuste si i vy najít chvilku a zajít se pokochat, případně něco i nakoupit.

Koukal jsem, že obchod je registrován i na Bricklinku, ale zde je obchod prázdný.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Hardegon

Zajímavé. Velmi zajímavé. Jaké jsou ceny těch starších setů? Normální BL cena nebo se výrazně liší?

danyboy

No já jít kolem rozhodně si něco koupím.
Také se přikládám k otázce.
Jaké tam jsou ceny?

peter

Mě osobně se zdáli být nižší. Nejsem v cenách žádný odborník, ale např. ten setík

byl za 5€, což při mém kurzu bylo něco kolem 130,- Kč a to mi nepřišlo moc. Když teď koukám na BL, tak used set se na BL pohybuje o dost dráž.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Anatyt

Ešte zavisí v akom stave tie sety sú.

Thrawn

A nepojedeš tam ještě někdy?  ;D
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

MÍLA

Hezkej obchůdek.
Ale mohli by to mít zasklený, takhle se jim na to musí prášit a příležitost dělá zloděje kostiček.

wolfram

třeba se v Německu tolik nekrade

MÍLA

na to moc nespoléhej  ;D

OT: naproti obchůdku bydlí nějakej stydlivka nebo majitel vykřičeného domu. koukněte se na tu mapu.  ;D