CUSTOM aneb LEGO Tuning figurek

Založil Police collector, 23.11.2005, 23:30:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Police collector

Diskuze o limitované figurce Mary Jade (viz téma space) mě docela zaujala. I já mám doma pár poničených, vybledlých figurek, které opravovat do původního stavu asi nemá smysl, ale zato by šly využít pro vytvoření nějakých nových, dosud nevídaných - stačí k tomu nějaká inspirace a vybavení - jak jsem se díval na různá témata k vytvoření nové figurky lze přistoupit buď potištěnými samolepkami anebo rovnou nástřikem podle šablony - k tomu je ovšem potřeba více zručnosti a modelářské vybavení - airbrush pistole,barvičky a vykrývací šablony. A samozřejmě inspirace. Nemáte nějaký nápad na něco co by se dalo customizovat ? Docela jsem dostal chuť si to zkusit !
Terminated.

TomG

Jo treba minifig Police Collectora :)
Only the best can survive.

KLF

Citace od: Police collector kdy 23.11.2005, 23:30:53
Diskuze o limitované figurce Mary Jade (viz téma space) mě docela zaujala. I já mám doma pár poničených, vybledlých figurek, které opravovat do původního stavu asi nemá smysl, ale zato by šly využít pro vytvoření nějakých nových, dosud nevídaných - stačí k tomu nějaká inspirace a vybavení - jak jsem se díval na různá témata k vytvoření nové figurky lze přistoupit buď potištěnými samolepkami anebo rovnou nástřikem podle šablony - k tomu je ovšem potřeba více zručnosti a modelářské vybavení - airbrush pistole,barvičky a vykrývací šablony. A samozřejmě inspirace. Nemáte nějaký nápad na něco co by se dalo customizovat ? Docela jsem dostal chuť si to zkusit !

Co tak posadku kozmickej lode Enterprise zo serialu Star Trek ? Cpt. Kirk, Mr. Spock, Scotty, Lt. Uhura... ;) Zrejme to uz niekto spravil, ale napadlo ma to ako prve. ;)

Terminated.

betakaroten

otaznik

muzzo

A co třeba Adolf Hitler, když se Ti tak moc stýská po válečných tématech ;D

Micho

Citace od: muzzo kdy 24.11.2005, 09:12:05
A co třeba Adolf Hitler, když se Ti tak moc stýská po válečných tématech ;D

To bola fakt veľká osobnosť dejín, bohužiaľ až totálne negatívna! To by som nerobil.

cembry

Napada me, kdyby nekdo mel poskozenou figurku Jabby Hutta, tak by se z toho dal treba udelat Eric Cartman  ;D

Jarmila

Citace od: TomG kdy 24.11.2005, 00:12:14
Jo treba minifig Police Collectora :)
No. no
Citace od: muzzo kdy 24.11.2005, 09:12:05
A co třeba Adolf Hitler, kdyľ se Ti tak moc stýská po válečných tématech ;D
no fuj

;D ;D ;D Co Sněhurka a sedm trpaslíků?    ;D ;D ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

cembry

A z ceho by se delali trpaslici? Z Yody nebo z Dobbyho?  ;D

KLF

Keby mal Chewbacca cierne telo miesto hnedeho, tak by z toho sli idealne spravit Klingoni zo Star Treku ! ;) To telo je na Klingonov idealne.
Terminated.

TomG

Citace od: KLF kdy 24.11.2005, 11:19:06
Keby mal Chewbacca cierne telo miesto hnedeho, tak by z toho sli idealne spravit Klingoni zo Star Treku ! ;) To telo je na Klingonov idealne.

Poslys tebe ten Trek nejak bere :)

peter

Citace od: KLF kdy 24.11.2005, 00:47:33
Co tak posadku kozmickej lode Enterprise zo serialu Star Trek ? Cpt. Kirk, Mr. Spock, Scotty, Lt. Uhura... ;)

Jasně figurky ze Star Trek-u :D Mohl bych pak s kámošem natočit další pokračování našich již dvou animovaných LEGO filmů na toto téma ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

KLF

Citace od: TomG kdy 24.11.2005, 11:52:14

Bere, bere. ;) Vyrastal som na tom. Bolo by super, keby LEGO kupilo licenciu aj na Star Trek, aj ked je mi ajsne, ze to je uz asi zial passe. Star trek nie je momentalne "in", co Star Wars v poslednych rokoch znova boli. Ale mne osobne sa vzdy viac pacil ST, ako SW. ;) A pozna niekto aj serial Moonbase Alpha 1 ??? Na ORF (rakuska televizia) to bezalo ako Mondbases Alpha 1. Tam boli zname rakety Eagle (Adler).
Terminated.

TomG

Citace od: KLF kdy 24.11.2005, 12:22:20
Citace od: TomG kdy 24.11.2005, 11:52:14

Bere, bere. ;) Vyrastal som na tom. Bolo by super, keby LEGO kupilo licenciu aj na Star Trek, aj ked je mi ajsne, ze to je uz asi zial passe. Star trek nie je momentalne "in", co Star Wars v poslednych rokoch znova boli. Ale mne osobne sa vzdy viac pacil ST, ako SW. ;) A pozna niekto aj serial Moonbase Alpha 1 ??? Na ORF (rakuska televizia) to bezalo ako Mondbases Alpha 1. Tam boli zname rakety Eagle (Adler).

Eagle ? To mi pripomina jednu takovou bilou raketu co mela takovy spicaty zaobleny predek, trup takova trubkova konstrukce a ctyri nohy na pristavani na povrchu na lezato,. Jestli je to ona.

Ja bych uvital lodicky z Babylonu 5 :)

Colonel32

TomG

Citace od: Colonel32 kdy 24.11.2005, 13:10:39
lodicky nebo lidicky?

Nejlepe oboji :) Stejne to nakonec dopadne tim, ze si neco takove vyrobim sam .. i kdyz nejake lode uz sem videl.