(Vlastní) Soukromý hrádek pana Romči Kabašty

Založil danyboy, 13.04.2013, 16:06:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

jerzeeg

danyboy

Dingo

Mohu li se vyjádřit trošku negativně, na první fotografii mi mírně vadí velká zažloutlost a ty mezery mezi dílky...

Ale celkově na mě stavba působí vizuálně zajímavě, leda ještě  mi přijde jméno "Romča" dost neurozené pro nějakého pána...

William

Strašně se mi líbí pohled do zákulisí, možnost vidět jak stavba vzniká, i nepovedené části, které jsou později předělány. Díky

danyboy

Citace od: Dingo kdy 16.04.2013, 18:35:19
Mohu li se vyjádřit trošku negativně, na první fotografii mi mírně vadí velká zažloutlost a ty mezery mezi dílky...

Ale celkově na mě stavba působí vizuálně zajímavě, leda ještě  mi přijde jméno "Romča" dost neurozené pro nějakého pána...

Ano, bohužel taky se nervuji při stavění z těch zažloutlých kostek.
Bohužel materiálu není tolik abych vybíral ty super nové kostky.
To, že jsou někde mezery snad změním.
A Romča je hold Romča (Ať urozený či neurozený). ;D
Doufám, že mě o rok starší soused nezabije, že tady používám jeho jméno i příjmení. ;D

danyboy

Citace od: William kdy 16.04.2013, 18:41:35
Strašně se mi líbí pohled do zákulisí, možnost vidět jak stavba vzniká, i nepovedené části, které jsou později předělány. Díky

Ono já to beru jako takový malý dokument. :D

linhi

Třeba já zažloutlé dílky mám velice rád - taková zajímavě zažloutlá plate 1x2 či brick 1x1 či 1x2 nádherně navodí atmosféru opravdové zdi,takže když namícháš starou šedou,novou šedou + zažloutlé tak to vypadá báječně. Ale pozor na bricky větších rozměrů,tam už to ošklivé je.
Jinak ti fandím,tvoje snaha zlepšovat se je veliká,palec nahoru.

danyboy

Citace od: linhi kdy 16.04.2013, 19:25:23
Třeba já zažloutlé dílky mám velice rád - taková zajímavě zažloutlá plate 1x2 či brick 1x1 či 1x2 nádherně navodí atmosféru opravdové zdi,takže když namícháš starou šedou,novou šedou + zažloutlé tak to vypadá báječně. Ale pozor na bricky větších rozměrů,tam už to ošklivé je.
Jinak ti fandím,tvoje snaha zlepšovat se je veliká,palec nahoru.

Díky.

danyboy

Stavbu zatím pozastavuji. Je čas roztřídit zbytek Kiloware které ještě roztříděné není.
Jak vidíte na druhé fotce, už jsem začal.

danyboy

Máme tu nové foto.

frantoka

Citace od: danyboy2127 kdy 21.04.2013, 14:51:30
Máme tu nové foto.

Nooo  pekné, mne sa to veľmi páči, gratulujem, len tak ďalej.

danyboy