Děti, Vánoce, sousedi...

Založil KLF, 22.11.2005, 14:12:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

KLF

Citace od: Micho kdy 22.11.2005, 14:06:05
Podľa mňa je to len na tebe ako to chceš a ako sa s tým vyhráš. Mojím chlapcom sa vikingské člny páčili a tú veľkú dostanú pod stromček. A možno potom príde rad aj na tú pevnosť.   8)

Inak Tvoje decka vedia co dostanu pod stromcek, alebo aspon tusia ? Alebo to bude total prekvapko ? My sme si mohli vzdy povedat ake LEGO chceme, ale mali sme cenove limity. :)
Terminated.

Micho

Citace od: KLF kdy 22.11.2005, 14:12:38
Inak Tvoje decka vedia co dostanu pod stromcek, alebo aspon tusia ? Alebo to bude total prekvapko ? My sme si mohli vzdy povedat ake LEGO chceme, ale mali sme cenove limity. :)

Nevedia, je to vo firme odložené a donesieme to domov až na Vianoce.  :P 

Inak samozrejme, že vieme, čo by tak chceli. Oni by ale hneď polovicu katalógu vyrabovali, takže aj tak nemajú šajnu, čo dostanú ...

Jarmila

Citace od: Micho kdy 22.11.2005, 14:50:20
Inak samozrejme, že vieme, čo by tak chceli. Oni by ale hneď polovicu katalógu vyrabovali, takže aj tak nemajú šajnu, čo dostanú ...
Tak to máš dobrý. Tři děti a pouze polovina katalogu. To u nás jeden Josífek potřebuje skoro všechno. Vynechává pouze Quatro, BABY a Clikits.
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

KLF

Citace od: Jarmila kdy 22.11.2005, 15:19:58
Citace od: Micho kdy 22.11.2005, 14:50:20
Tak to máš dobrý. Tři děti a pouze polovina katalogu. To u nás jeden Josífek potřebuje skoro všechno. Vynechává pouze Quatro, BABY a Clikits.

Keby sa aj zaujimal o Quatro a Baby... OK. Ale ked sa uz zacne zaujimat o Clikits, bude na case nieco robit. ;)
Terminated.

Jarmila

Citace od: KLF kdy 22.11.2005, 15:25:21
Keby sa aj zaujimal o Quatro a Baby... OK. Ale ked sa uz zacne zaujimat o Clikits, bude na case nieco robit. ;)

Například zjistit, která z jeho spolužaček se mu líbí, abych jako zodpovědná matka AFOLka naočkovala legem i další rodinu?  :D

TomG

Citace od: Jarmila kdy 22.11.2005, 15:29:02

Například zjistit, která z jeho spolužaček se mu líbí, abych jako zodpovědná matka AFOLka naočkovala legem i další rodinu?  :D

Naockovala legem ? Tak ted nevim, bud to provest jak to bylo v tom jednom pribehu "Ma sousedka me nenavidi" a nebo se roztopi nejaka lego kostka a pichne pod kuzi ? :)
Only the best can survive.

KLF

Citace od: Jarmila kdy 22.11.2005, 15:29:02

No - kym sa o Clikits zacne zaujimat kvoli spoluziacke, to este bude dobre... ;)
Terminated.

Jarmila

Citace od: TomG kdy 22.11.2005, 15:31:03
Naockovala legem ? Tak ted nevim, bud to provest jak to bylo v tom jednom pribehu "Ma sousedka me nenavidi" a nebo se roztopi nejaka lego kostka a pichne pod kuzi ? :)

Od školky tahal kluk s sebou katalogy Lega, dělali jsme ve školce LEGO den, tj. všechno naše DUPLO do obrovského pytle a do krabic a šup s tím do školky. Naštěstí se nikdy nic neztratilo, jen jedno kolečko utržilo v rámci boje nějaký ten šrám. Později si nosil lego do školky sám a pečlivě si ho hlídal. Žádné ztráty.
Do školy a do družiny tahá s sebou katalogy. Lego do školy jsem mu zakázala, protože tam už to těžko ohlídá - příliš mnoho dětí, taška bez dozoru při obědě, ... Přesto přes můj výslovný zákaz ho do školy vzal a ztratil jednoho panáka z SW a jednu masku od příšer-Bioniclů.
Katalogy rozdává spolužákům (dostáváme je od Klárky-POMPO hračky) a "nenávidí" nás jejich rodiče.

U nás nepřichází v úvahu:"sousedka mne nenávidí", protože: Sousedka zprava je lego pozitivní, sousedka zleva je lego pozitivní, sousedka přes louku je lego pozitivní, její sousedka letos pod stromeček svým dvěma dceruškám koupila první lego-DUPLO. Když to shrnu - zhruba 20 rodinných domů, z toho 7 rodin s různě velkými dětmi, z toho 6 rodin má doma lego. Jsme vesnice AFOLů.  ;D

Micho

Citace od: Jarmila kdy 22.11.2005, 15:51:03
U nás nepřichází v úvahu:"sousedka mne nenávidí", protože: Sousedka zprava je lego pozitivní, sousedka zleva je lego pozitivní, sousedka přes louku je lego pozitivní, její sousedka letos pod stromeček svým dvěma dceruškám koupila první lego-DUPLO. Když to shrnu - zhruba 20 rodinných domů, z toho 7 rodin s různě velkými dětmi, z toho 6 rodin má doma lego. Jsme vesnice AFOLů.  ;D

Tu by bolo zaujímavé vedieť, kto bol Lego infekciou prvý nainfikovaný a ako sa to šírilo ďalej. A hlavne ako rýchlo. Je vôbec nejaká účinná obrana?  ;)

KLF

Citace od: Micho kdy 22.11.2005, 15:54:37
Citace od: Jarmila kdy 22.11.2005, 15:51:03

Tu by bolo zaujímavé vedieť, kto bol Lego infekciou prvý nainfikovaný a ako sa to šírilo ďalej. A hlavne ako rýchlo. Je vôbec nejaká účinná obrana?  ;)

Bohuzial sa da aj vyliecit z tej infekcie.  :-[ :'( Moj brat...
Terminated.

Jarmila

Citace od: Micho kdy 22.11.2005, 15:54:37
Vzhledem k věkovým rozdílům mezi jednotlivými dětmi lze říci, že každá rodina se nakazila samostatně bez příčinné souvislosti s jinými rodinami. Jen ta poslední infikovaná mamina se pravděpodobně nakazila ode mne a zároveň od své sousedky, která je současně její švagrovou.
A protože se mně osobně moc líbí DUPLO, šířím ho v rodině v podobě dárků pro nejmladší členy naší široce rozvětvené rodiny. A pak už se to většinou chytí samo. 

Micho

Uff, KLF veľmi peknú tému si založil. Takú rodinnú. Nevedel som, že si taký patriarcha!  ;) ;D

PS. Pre neznalých: Vytvorili admini odseknutím ...

Maci

Citacešířím ho v rodině v podobě dárků pro nejmladší členy naší široce rozvětvené rodiny. A pak už se to většinou chytí samo.
Já to tak dělám taky, všechny děti mých příbuzných zásadně dostávají nějaké to lego, když k nám přijdou o první svátek vánoční na návštěvu, že jim ho tu nechal u nás Ježíšek. ;D

Radical

Co ti příjde na Ježíškovi srandovní? >:( Ty nevěříš na Ježíška?  ;D ;D ;D
Old lego , good lego.