(Vlastní) White daemon 4x4

Založil Slezi, 08.04.2013, 20:51:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Slezi

Zdravím
Mám tady dalšího nového a malého drobečka. Má to být pokus o malou rychlou čtyřkolku s plastovými koly.
Zatím není zcela hotový, ale chci se s vámi podělit o kus práce. Design je polotunningové rally auto

Pohon: 4x4 poháněný 2M motory
Zatáčení: Vrací se a poháněné 1M motorem.
Váha: kolem 550 gramů

Dofám že se vám bude líbit, video s upravenou verzí udělám do dvou týdnů.
T.S

Slezi

Fotky:
T.S

Slezi

A ještě jedna ze předu
T.S

otaznik

Zajímavý nápad, ale já tam postrádám v podstatě jakýkoli design. Navíc jediný designový prvek - kola - budou asi dost nepraktická, pneumatiky jsou důležité, bez nich budou jízdní vlastnosti katastrofální. Ale pokud je cílem driftovat po celém obýváku, tak by to asi mohlo fungovat.  ;D

Měch

Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Tomik

Vypadá to celkem dobře - líbí se mi ty bílé prvky a celková kompaktnost. Trochu bych popřemýšlel, kam schovat přijímač a jestli je tam nutná ta hlava minifiga. Jinak, jaké jsou jízdní vlastnosti a ovladatelnost?
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

stambi

Plutoone

Není to tak špatné. Přenos výkonu na povrch bude asi trochu problém, ale na vyblbnutí se to bohatě stačí.

Jamesek

Citace od: Plutoone kdy 09.04.2013, 12:21:54
Není to tak špatné. Přenos výkonu na povrch bude asi trochu problém, ale na vyblbnutí se to bohatě stačí.
Možná to není problém, ale cíl .. :)
Neosazení pneumatik řeší stálý problém, jestli převodovat na sílu nebo rychlost .. Dokud je potřeba síla (rozjezd) - kola se protáčí (chybí adheze pneumatik), auto se pomalu rozjede a pak už může jet velmi rychle ... bez převodovky. Na indoor stačí, pokud to nevadí podlaze - jednoduché a zábavné řešení.

Na technic den super atrakce, bohužel s takto rychlými autíčky si děti nezajezdí .. :D