(Vlastní) Bitka posledného spojenectva ľudí a elfov

Založil Izmael10, 11.02.2013, 13:08:02

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Izmael10

Proti mordorským vojskám vyrazilo posledné spojenectvo ľudí a elfov, ktoré na úbočiach Hory osudu bojovalo za slobodu Stredozeme.

Viac obrázkov tu: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=522476

Ryxe

Já bohužel v tomto díle neshledávám nic moc zajímavého. Je tam vyskládáno pár figů na ploché podložce. Být Tebou, alespoň trochu zapracuji na terénu. I kdyby jsi sem tam vymodeloval nějaký ten kámen, křoví nebo nějakou takovouhle drobnost, dílu by to určitě prospělo.

Izmael10

V mordore by si moc krovia a zelene nenašiel.  ;)

FilipS

Rozhodně zapracovat na terénu. Když souboj dáš na víc "úrovní" dá se toho taky mnohem víc vymyslet. Aspoň pár figů by mělo být nějak zajímavě v sobě, takle se na sebe všichni jen nevraživě dívají.
Koukni třeba sem nebo sem pro inspiraci.

Citace od: Izmael10 kdy 11.02.2013, 16:27:57
V mordore by si moc krovia a zelene nenašiel.  ;)
Tak se zaměř na oblast v Tolkienově světě, kde by se našlo. Když je předloha chudá, tak z toho nic extra vzniknout nemůže.
Závěrem: Nech si poradit, ale nenech se odradit.

Izmael10

Ak si pozrieš toto video: http://www.youtube.com/watch?v=f9lcJJuHPEs  tak zistíš, že terén bitky nebol moc členitý.

Ryxe

No, z videa vidím, že tam je sem tam nějaký kámen, kopec, skála... Když bys na tom zapracoval, mohl by tvůj výtvor vypadat mnohem lépe. Nikdo Tě nechce otrávit, naopak, rady zkušenějších by tě mohly posunout nahoru ;)

Mr. Cube

Když už prezentovat takovou mega bitvu, tak bych udělal větší výřez z bitvy, ale to by tím pádem chtělo více figů (které třeba já sám nemám, i když by to bylo super) a trošku popracovat na tom terénu, jak už bylo zmíněno. Ale není to zlé. Jinak v Mordoru rostly třeba speciální mordorské ostružiny. Podle mě by se na dotvoření atmosféry hodily takové ty ostnaté cancoury (nevím, jak se ten dílek jmenuje) :)

Izmael10

Citace od: Stalker kdy 11.02.2013, 18:38:36
Odporucam precitat Pana prstenov, hoci z filmu to bolo rovnako jasne. Bitka sa odohrala PRED branami Mordoru - na plani Dagorland.

Asi si to nečítal pozorne je to bitka na  úbočí Hory osudu zo začiatku filmu LOTR1. To si si pomýlil s bitkou na, ktorej sú teraz mŕtve močiare.  ::)

Izmael10

Príbeh poznám dostatočne knihy som čítal. IMHO miesto kecov by si mohol skúsiť postaviť niečo sám.  :P  Bitka sa odohráva na úbočí Hory osudu a ty mi chceš tvrdiť, že to nie je v Mordore.  :o

Ryxe

No, vidím, že zde žádná rada nepomůže, Tvé reakce na kritiku jsou udivující a odpovědi typu, "nekecej, když jsi sám nic nepostavil! si prosím nech od cesty. S tímto přístupem se moc nediv, že tvé stavby jsou na úrovni desetiletého dítěte a není na nich vidět žádný posun kupředu, od čehož se pak odvíjejí i reakce ostatních.

Izmael10

Citace od: Ryxe kdy 11.02.2013, 19:22:11
No, vidím, že zde žádná rada nepomůže, Tvé reakce na kritiku jsou udivující a odpovědi typu, "nekecej, když jsi sám nic nepostavil! si prosím nech od cesty. S tímto přístupem se moc nediv, že tvé stavby jsou na úrovni desetiletého dítěte a není na nich vidět žádný posun kupředu, od čehož se pak odvíjejí i reakce ostatních.

Tak sorry keď niekto kritizuje (Stalker), že nepoznám okolnosti bitky pričom neskôr cez súkromnú správu uzná svoju chybu.

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: Izmael10 kdy 11.02.2013, 19:32:19
Tak sorry keď niekto kritizuje (Stalker), že nepoznám okolnosti bitky pričom neskôr cez súkromnú správu uzná svoju chybu.

To je sice pravda, ale pracu s terenom som ti nevytkol sam, tak by si sa miesto hysterickych reakcii nad tym mal zamysliet.

Vasan

No já bych si dovolil vstoupit do diskuze... Bitva poslední aliance se udála jak na Mrtvých močálech, tak na úpatí Hory osudu, kam byly postupně mordorské síly vytlačeny...

Izmael10

Citace od: Vasan kdy 11.02.2013, 19:55:15
No já bych si dovolil vstoupit do diskuze... Bitva poslední aliance se udála jak na Mrtvých močálech, tak na úpatí Hory osudu, kam byly postupně mordorské síly vytlačeny...

To bola celá vojna nie iba 1 bitka.  ;)

germik

Záleží co myslíš slovem bitva - ono se to z Dagorladu (od močálů) k Orodruině přesouvalo dost plynule - takže by se to dalo brát jako jedna bitva ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Bard

Kdybych figurky, které prezentuješ, neznal, tak bych asi byl nadšený právě těmi figurkami.
Jenže kromě figurek tam vlastně nic není. A argumentovat tím, že sis vybral prostředí, které je holé, působí úsměvně.
Někdo ti už psal téměř to samé jako reakci na tvé vignetty.

Vím, že samotné sehnání krásných figurek (jakože tyhle krásné jsou) udělá člověku velkou radost, zvlášť ve tvém věku, kdy si je s ohledem na finance patrně nemůže pořídit vždycky, když chce. Ale jejich prezentace by měla mít přece jen nějakou přidanou hodnotu.

Izmael10

Citace od: Bard kdy 12.02.2013, 15:44:40
Kdybych figurky, které prezentuješ, neznal, tak bych asi byl nadšený právě těmi figurkami.
Jenže kromě figurek tam vlastně nic není. A argumentovat tím, že sis vybral prostředí, které je holé, působí úsměvně.
Někdo ti už psal téměř to samé jako reakci na tvé vignetty.

Vím, že samotné sehnání krásných figurek (jakože tyhle krásné jsou) udělá člověku velkou radost, zvlášť ve tvém věku, kdy si je s ohledem na finance patrně nemůže pořídit vždycky, když chce. Ale jejich prezentace by měla mít přece jen nějakou přidanou hodnotu.

Prostredie som si nevybral pretože je holé, ale najprv vznikli figúrky Gondorských vojakov.  Tak ma napadlo, že by som k nim mohol niečo malé postaviť. Nič viac nič menej .

Izmael10

Tak rozhodol som sa spraviť tento MOC znova.

Viac obrázkov tu: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=525732

Futurion

Mně to pozadí vyloženě vadí a ruší. Zaniknou detaily.

branio

Citace od: Futurion kdy 02.04.2013, 11:57:23
Mně to pozadí vyloženě vadí a ruší. Zaniknou detaily.

Tiež ma to napadlo, tak som sa pohral trochu s Gimpom, veľmi narýchlo orezal a aplikoval trochu filter. Mozno by to mohol aj Izmael na svojich origináloch. Myslím, že to vyzerá trochu lepšie.

otaznik

Citace od: branio kdy 02.04.2013, 12:21:36

Tiež ma to napadlo, tak som sa pohral trochu s Gimpom, veľmi narýchlo orezal a aplikoval trochu filter. Mozno by to mohol aj Izmael na svojich origináloch. Myslím, že to vyzerá trochu lepšie.

Já myslím, že by stačilo to vyfotit na bílém pozadí a žádné v kompu nepřidávat.