nemate nekdo zkusenosti s timhle??

Založil corelxt, 20.11.2005, 20:01:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

corelxt

Mellory

Tak to vypadá zajímavě. Ale stejně nemám účet ani kreditku.
Nothing is true. Everything is permitted.

myth

Tak toto vyzerá hodne zaujímavo. Ešte zistiť či službu poskytujú aj pre SR a v prípade potreby využiť.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

corelxt

ad kreditka, mam za to, ze poskytujou i sluzby ohledne placeni, zatim sem to moc nestudoval
ad SR, mam za to ze to pude, kdyz uz to de pro CR....

Maci

Tak s tímhle žádné zkušenosti nemám. Ale vyčetla jsem z jejich stránek, že do SR to lze také. Vypadá to na první pohled lákavě, ale když jsem tam našla tabulku s poštovným z USA do ČR tak mé nadšení zchladlo. Vyplatilo by se posílat opravdu velké - respektive drahé zásilky.  Myslím, že i tady platí to co už tu napsáno bylo zde:
http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=190.0
Navíc když jde od prodejce zásilka přes mezičlánek je větší pravděpodobnost že někde něco vybouchne a člověk z divočiny ( myslím ČR) se asi sotva dovolá spravedlnosti a svých těžce na lego našetřených korunek ;D.

Cavelon

Citace od: Maci kdy 21.11.2005, 19:22:03
Vyplatilo by se posílat opravdu velké - respektive drahé zásilky.

S tým opatrne! Niekde na nete som čítal, že každá zásielka, čo smeruje z USA do EÚ s hodnotou nad 22 EUR, skončí na colnici. Tam Ti naparia clo a DPH a z lacného nákupu môže byť zrazu pekne drahý. :o

rdk

Jistě, pokud je to na ní napsáno. ;)

Cavelon

Citace od: rdk kdy 21.11.2005, 20:03:34
Jistě, pokud je to na ní napsáno. ;)

Áno. Niektorí predajci ale nechcú napísať nižšiu hodnotu ako je v skutočnosti. Videl som také upozornenie na BL s odvolávaním sa na to, že je to protizákonné. Asi s tým už majú svoje skúsenosti.

kocour

já přes ně nakoupil už asi 20 věcí (ne lego) a vždy OK, ale pouze přes ně platím, tzn kupuju na ebay jen to co je propdejce ochoten poslat do ČR, vyjde to přes ně cca na 100kč místo 250 co bych dal ČSOB