(Vlastní) Barad Dur

Založil Skvoros, 20.03.2013, 21:58:09

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Skvoros

Pevnost Barad Dur v zemi Mordor (1400m vysoká)
Váš Skvoros ...

Skvoros

Váš Skvoros ...

Skvoros

Váš Skvoros ...

germik

Ta Barad-dur je dobrá, jen k těm fotkám - založ si někde galerii - Brickshelf.com, flickr nebo třeba rajče, a sem nalinkuj jen odkazy - nezabírá to místo tady na serveru, a můžou být libovolně velký... ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Skvoros

Díky za radu, ... :D
Váš Skvoros ...

Petronel

A doplň do názvu tématu "(Vlastní)".
Nepříjde vám to vždycky divné, když vidíte, že všichni ostatní u svých staveb to v názvu mají?  ???

Anatyt

Fúha - to som ani nevedel, že takú stavbu na Zemi máme! :o A kde to stojí? Pôjdem sa tam pozrieť v lete. ;)

Colonel32

Citace od: Petronel kdy 20.03.2013, 22:55:53
Nepříjde vám to vždycky divné, když vidíte, že všichni ostatní u svých staveb to v názvu mají?  ???

No, já bych počkal, co rozhodne Hardegon, přecejen, poslední co jsem řekl já bylo, že už nikdo nemusí, a Hardegon doteď ještě neřekl nic, tz. zatím platí status quo, a třeba to tam nedal úmylsně, protože to tam nechce.

Petronel

Citace od: Colonel32 kdy 20.03.2013, 23:31:02
Citace od: Petronel kdy 20.03.2013, 22:55:53

No, já bych počkal, co rozhodne Hardegon, přecejen, poslední co jsem řekl já bylo, že už nikdo nemusí, a Hardegon doteď ještě neřekl nic, tz. zatím platí status quo, a třeba to tam nedal úmylsně, protože to tam nechce.

Rušit něco, co je tady takovou dobu zavedené a dobře funguje? To by byla blbost. Dělá to sekci přehlednější a aspoň je to hned rozlišeno, zda jste dílo postavili, nebo jen slintáte nad cizím a museli jste se o něj podělit a ulevit si tím trochu.  >:D

Pokračujme v tom a nechtějme, aby se to tady nějak zvrhlo..

Izmael10

Celkom dobré. Len skús to lepšie nafotiť.  ;)

Systematik

Citace od: Izmael10 kdy 21.03.2013, 20:06:22
Celkom dobré. Len skús to lepšie nafotiť.  ;)
Ideálně k tomu přihodit ještě ty porovnávaný stavby ;D

Ale i tak je to velice povedené.

Hardegon

Citace od: Colonel32 kdy 20.03.2013, 23:31:02

Označení Vlastní/Cizí určitě funguje dál. Co platí, co neplatí uvedu v nejbližší možné chvíli (kdy to bude nemohu sám ovlivnit).

Marty713

Hezký. Možná by to mohlo být méně strmé (větší rozdíl mezi základnou a vrcholkem) a dílky by mohly být oprášené, ale jinak, jako fandovi a staviteli miniatur, se mi to líbí :)

Frco

Z dialky to vyzera super, aj tvary su pekne.