(vlastní) Předělávka klasické 9397

Založil DarkDrago, 10.03.2013, 21:14:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

DarkDrago

Už delší dobu jsem chtěl tento set rozhýbat. Po delším uvažování jsem se rozhodl auto zbavit ramene a zkrátit.
Pokoušel jsem se i o odpružení, ale na modelu není na takovou věc místo a tak jsem jen přidal druhý diferenciál a vybavil model druhým motorem na zatáčení.
Dále jsem musel změnit čtyřválec na osmi, aby auto mělo nějaký výkon.
Dračí páni s mocí ohně...

Rewolt

Vzadu by si zasloužil tupláky.

Jinak lego dělalo Technic Engine Cylinder v dark tan ? >:D

OT: Máš zbytečně velký fotky. Neba to rozklikávat. (platí i u pirátů)

It's a trap!

Měch

Citace od: Rewolt kdy 11.03.2013, 01:27:25
Jinak lego dělalo Technic Engine Cylinder v dark tan ?

To je jen kentus nebo zažloutlé >:(.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Plutoone

Raistlin M

Mě to přijde fajn, jen škoda detailů. Zažloutlé díly vypadají divně, ale já osobně jsem u Technicu v tomhle tolerantní. Poznávačku máš hlavou vzhůru. ;)
Plutoone: Prozraď jak by jsi to ošperkoval, ať víme o čem mluvíš.  ;)

MeNadruhou

Kluci, nevím jak vám, ale mě vadí snad jen absence talíře, nebo jeho náznaku, červené díly v podvozku a pak je na svoji šířku dost vysoký čumák, jinak je to celkem pěkný,  Otázkou je, jak to jezdí? Jak ti to zatáčí se dvouma diferenciálama? a prosil bych foto podvozku
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

Plutoone

Citace od: Raistlin M kdy 11.03.2013, 18:52:46
Mě to přijde fajn, jen škoda detailů. Zažloutlé díly vypadají divně, ale já osobně jsem u Technicu v tomhle tolerantní. Poznávačku máš hlavou vzhůru. ;)
Plutoone: Prozraď jak by jsi to ošperkoval, ať víme o čem mluvíš.  ;)
Jak už napsal MeNadruhou: Čumák je ke své šířce moc vysoký. Vzdálenost mezi první a druhou nápravou moc malá. Chybí mi točna, blatníky u přední nápravy. U zadních bych udělal jen zástěrky a určitě bych udělal vzádu dvojmontáže. A zkusil bych vymyslet nějakou funkci. Protože aby to jen zbůhdarma jezdilo se mi zdá trochu málo. Návěs, třeba podvalník na nějaký stavební stroj. Pak by to jako souprava bylo ok.

Raistlin M

Plutoone A není to takhle, jak jsi to napsal, lepší než jen napsat že nic moc? Myslím, že fórum má sloužit i k tomu, aby se tu méně zruční stavitelé něco naučili. Na konci tohoto threadu může být parádní předělávka setu.

Omlouvám se za trochu OT.

Plutoone

Omlouvám se, příště budou mé názory konstruktivnější ;D

alcarmo

Souhlasím s Rastilinem,

a to se netýká zdaleka jen tohoto tématu...nejdříve si každý vzpomeňte na Váš první MOC. Sám teď bojuji se svým LKT...ale myslím, že už je to konečně na dobré cestě :)

A k tématu: pěkný tahač, ještě dodělat nějaký ten návěs a bude to paráda! ;)

PS: Kritika není namířena proti žádnému jednotlivci.

Plutoone

Hodila by se k němu cisterna. Sehnat nějakou příhodnou plechovku od piva. V německu mají litrové a zakomponovat do podvozku.
P.S. domnívám se, že cisterna zde ještě nebyla ;)

Plutoone

Možná kdyby se udělaly přední blatníky z Hose, Soft Axle tak by i maska mohla zůstat. Některé ameriky to tak mají, ale ty blatníky prostě schází.

Systematik

Citace od: Plutoone kdy 12.03.2013, 12:51:18
Hodila by se k němu cisterna. Sehnat nějakou příhodnou plechovku od piva...
Nebo piksla od Bionicle, ať je to pure LEGO...  ;)

MeNadruhou

nebo udělej podvozek ve stylu návěsů na dřevo, a propoj to štanglí pořádného salámu Kostelecké uzeniny >:D
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

DarkDrago

Takže tady je dodělávka.
Barvu motoru jsem řešil po svojem, určitě někteří budou protestovat, ale co.
Dozadu jsem dodělal disk, aby to byl opravdový tahač.
Přední blatníky jsem předělal a vypadají dobře.
Po bokoch jsem dodělal nádrže a nějaké bedny.
Kdo pozná co je na poslední fotce?  :D

Měch

Buď Megatron nebo australský update:

Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

DarkDrago

No tak je to ten australský zabiják klokanů  ;D

otaznik

Citace od: darkdrago kdy 16.03.2013, 21:39:50

No, tak to máme zcela opačný názor.

Plutoone

Citace od: otaznik kdy 17.03.2013, 12:11:58
Citace od: darkdrago kdy 16.03.2013, 21:39:50

No, tak to máme zcela opačný názor.
Tentokrát musím s Otazníkem zcela souhlasit. Blatníky by měly být půlkulaté. Tzn. přední část by měla být níže.