(Vlastní) Isildurova smrť

Založil Izmael10, 11.03.2013, 16:20:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Izmael10

Prsteň získal Isildur. Dostal jedinú príležitosť zničiť zlo naveky. Avšak ľudské srdcia sa ľahko nechajú skaziť. A prsteň moci má vlastnú vôľu. Prsteň  zradil Isildura a usmrtil ho. A veci, ktoré mali byť zabudnuté boli stratené. Z histórie sa stala povesť a z povesti báj...

Viac obrázkov tu: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=524138

danyboy

Krása jako všechny tvé stavby.  ;)

germik

Musím říct že se lepšíš - trocha terénu tam je, barvičky relativně vyvážené taky. Jen by to chtělo aby měl řeka trochu vyšší nějaký břeh, klidně i sundat skřetům helmy, ale to už je detail ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

frantoka

čím ďalej tým lepšie  ;)

otaznik

Vám se to fakt líbí, vždyť na tom není vůbec nic zajímavého?
Terén je v jedné rovině, je rozdělen na vodu a zem, ale jinak to celé působí divně. Krev plave po hladině (nad hladinou). Isildur nad hladinou, prsten nad hladinou, chybí tomu propracovanost. Tohle je narychlo splácaná "stavba", aby bylo možné hned prezentovat okamžitý nápad.
Z mého pohledu hodně chabé.

Futurion

Jsem nováček a ještě tomu prd rozumím - mohl by mi někdo z těch, co to chválí, nebo i sám autor, vysvětlit čím je to zajímavý nebo co je na tom dobrý? Protože já na tom nevidím nic, co by kdokoli nedal dohromady během dvou minut i s minutou a půl přemýšlením nad tématem. Upřímně, musí mi něco unikat. A jelikož bych chtěl jednou stavět vlastní MOC nebo viněty, rád bych získal rozhled.

Luky1987

Citace od: Futurion kdy 12.03.2013, 13:59:50
Jsem nováček a ještě tomu prd rozumím - mohl by mi někdo z těch, co to chválí, nebo i sám autor, vysvětlit čím je to zajímavý nebo co je na tom dobrý? Protože já na tom nevidím nic, co by kdokoli nedal dohromady během dvou minut i s minutou a půl přemýšlením nad tématem. Upřímně, musí mi něco unikat. A jelikož bych chtěl jednou stavět vlastní MOC nebo viněty, rád bych získal rozhled.
Právě, že nic, viz otaznik.

danyboy

Citace od: Futurion kdy 12.03.2013, 13:59:50

Já ani nevím. Prostě se mi to líbí.
Ta mapa to zhesčuje. :)

Ptakus

Mapa není o legu, ale o obrázku. To můžeš jít debatovat někam na kartografický fórum, jak maj pěkný mapy.

danyboy

Citace od: Ptakus kdy 12.03.2013, 14:20:56
Mapa není o legu, ale o obrázku. To můžeš jít debatovat někam na kartografický fórum, jak maj pěkný mapy.

Dobře už o mapách nebudu mluvit.  ;D

Hardegon

Ta mapa mi přijde jako moc agresivní pozadí. Na tohle se moc nehodí.

P.S. Neblbněte s citacema nebo na vás pustim Colonela...

danyboy

Izmael10

Citace od: Ptakus kdy 12.03.2013, 14:20:56

Keby tam nebolo žiadne pozadie tak napíšeš, že tomu chýba nejaké pozadie napríklad mapa ale listina.  :-*

Ptakus

Tydle malý stavby by neměly mít takdle křiklavý pozadí, protože to úplně ubíjí tvůj výtvor. Skoro bych řek, že by se ti vyplatilo míň si vyhrát s pozadím a víc s legem. :P ;D

FilipS

Citace od: Izmael10 kdy 12.03.2013, 15:35:27
Keby tam nebolo žiadne pozadie tak napíšeš, že tomu chýba nejaké pozadie napríklad mapa ale listina.  :-*
Když už je pozadí nějaká fotka, nebo taková mapa, doporučuju ho rozostřit. Pak každý ví, co to je, ale nikoho to nebije do očí a nepřebývá MOC jako takový o který by na té fotce mělo jít.

K MOCu: Jak už sem ti kdysi psal, víc terénu, víc úrovní = lepší dojem, teď už tam náznak terénu je, ale furt to je placka.
Fajn by bylo vodu řešit SNOTem pomocí bricků, to by tomu taky ohromě přidalo.
S vegetací si si poradil docela slušně.

Izmael10

Ďakujem za rady Filips.  ;)

Marty713

Placka je dobrá, keep building...

Ale jinak jste zas jak malí Jardové na dvorku, raději běžte něco stavět... ::) >:D

Hardegon

Zbytečnosti promazány.

Jsem pro, aby i méně zkušení a mladší kostkaři stavěli a vystavovali. Následující kritiku ať ale nechápou špatně, ba naopak a poučí se z ní pro příště. Kor když je dána od zkušenějších. I já sám někdy hodně kritizuju (Gondorská armáda), ale to jen proto, aby následující výtvory byly lepší.