31. Pražská KOSTKY Pub Org hospoda

Založil Rewolt, 10.03.2013, 20:15:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Zůčasním se 31. hospody

Ano
9 (69.2%)
Ne
4 (30.8%)

Celkem hlasů: 13

Rewolt

Vyhlašuji 31. Pražskou hospodu   :D

Datum: Pátek 29.3. tak asi kolem 17 hodiny
Místo: Restaurace Maledivy http://www.restauracemaledivy.cz/

Hospoda za rezervována na jméno Kostky
It's a trap!

Thrawn

Nechtěli byste to dát o týden dříve nebo později?
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

otaznik

Ještě nevím, jak na tom budu s časem, ale chtěl bych přijít.

Thrawn

Tak super, datum i čas vyhovuje, odhlasoval jsem. ;)
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

Raistlin M

Já jsem hlasoval Ano a za mě zase počítat 3 místa.

Jamesek

Mírné OT: Pro ty kdo to nevědí (já to zjistil minulý týden) Maledivy změnili dodavatele piva a místo sortimentu Staropramenu (Stella a spol) mají vše z Budějovic (Pardál, ...). Jen pro informaci.

eNTy

Je moudre to davat na velikonocni vikend? Vetsina lidi bude pryc...

Rewolt

Hospoda je tohoto datumu proto že pár z nás má vouchery z poslední přesunuté hospody a ty platí do posledního.
It's a trap!

Rewolt

Hospoda rezervována s dostatečným předstihem abychom předešli politováníhodným situacím.  8)
It's a trap!

Jamesek

Citace od: Rewolt kdy 11.03.2013, 10:52:13
Hospoda je tohoto datumu proto že pár z nás má vouchery z poslední přesunuté hospody a ty platí do posledního.
Tak mohla být o týden dříve .. :)

Thrawn

Citace od: Jamesek kdy 11.03.2013, 08:28:29
Mírné OT: Pro ty kdo to nevědí (já to zjistil minulý týden) Maledivy změnili dodavatele piva a místo sortimentu Staropramenu (Stella a spol) mají vše z Budějovic (Pardál, ...). Jen pro informaci.

Tak to je super zpráva  :)

Thrawn

6 lidí, tak to už je pěkná účast  :)

peter

Platí tento pátek onen sraz? Tentokrát mi snad již v setkání nic nezabrání a tak bych rád zašel.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

peter

Tak koukám bez odezvy, takže asi nic.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

otaznik

Podle mého to platí, vždyť už to Rewolt rezervoval.

Raistlin M

Raistlin M

Citace od: Thrawn kdy 16.03.2013, 20:38:50
6 lidí, tak to už je pěkná účast  :)

+2 moji trpaslíci.  ;)

Rewolt

Citace od: otaznik kdy 28.03.2013, 09:29:10
Podle mého to platí, vždyť už to Rewolt rezervoval.

Jop, rezervace platí

Hospoda Pátek 29.3. od 17:00
It's a trap!

pryb

Já se nestavim, vcelku dle očekávání nevyšlo načasování.
Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

eNTy

Citace od: pryb kdy 29.03.2013, 00:10:51

Tak to Vám všem moc gratuluju  ;D

martinlx

Citace od: pryb kdy 29.03.2013, 00:10:51

Gratulace! Jak člověk jedno naučí, že se do kostek nekouše, přijde další  ;)

jajir

Ahoj,

po dlouhe dobe se prijdu podivat.

Honza

Raistlin M

Tak to budeš muset rozšířit sbírku o Primo.  :)
3 minifigové ... to je ještě dobré. Hlavně to nesmíš přehnat a brát si příklad z Mičánka.

Thrawn

Tak já se omlouvám, dorazím později, protože v práci občas dělám s idioty a musím tam o své dovolené. >:(

otaznik

Dobrá akce včera, díky všem za účast!  ;)

Thrawn

Měsíc se nám s měsícem sešel, co udělat další? Poslední před Lipnem. Tentrokrát bych rád apeloval na všechny účastníky, aby si s sebou vzali minifiga, jež by je reprezentoval pro společné foto (minifigů), jež tady můžeme následně prezentovat. Je to nepovinné, nicméně žádoucí.

Je jedno, zda to bude ze Space, Castle, Townu nebo Pirates, či jiných. Prostě Vaše ;)

otaznik

Citace od: Thrawn kdy 28.04.2013, 22:58:01
Měsíc se nám s měsícem sešel, co udělat další?
Já jsem pro. Dlouho ses tu neukázal, trošku jsem se bál, že jsi naše vtípky z minula vzal nějak více vážně.  ;)

peter

Citace od: otaznik kdy 28.04.2013, 23:30:11Já jsem pro.

Určitě bych se též rád přidal!

Jen pokud mohu, tak za sebe bych uvítal změnu lokálu. Abych zde nepronášel jen pustá slova, tak zde je můj tip - Restaurace Kulaťák v Praze Dejvicích na kulaťáku. Restaurace je s vynikající kuchyní a věřím, že i příznivce tekutého chleba též potěší.

MiHo

Termín mi vyhovuje  :) , takže taky přijdu.

Tomik

Já bych také přišel. Navrhovaná restaurace na kulaťáku mi vyhovuje, jen by mě zajímalo, kdy by to mělo proběhnout?
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr