GBC - našlo by se pár nadšenců pro akci na LP?

Založil peki, 01.03.2013, 11:34:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peki

Woyta

Neco takoveho jsem postavit chtel ale zatim chybelnapad a a cas. :)
"Blbí maj čas si pamatovat. Chytří musí vymýšlet." Jan Werich

Jamesek

Nápady mít ani moc nemusíš, bohatě stačí postavit jakýkoliv existující modul z internetu .. :)

alcarmo

Lego s těmito míčky se vyrábělo cca před deseti lety, tak předpokládám, že už se sehnat nedají. Proto se chci zeptat, jestli za ně někdo máte nějakou dobrou náhradu? Případně, mohl by sem někdo, kdo míčkem disponuje poslat jeho průměr a váhu?

Díky moc.

PS: Našel jsem doma skleněné kuličky, které by mohly odpovídat průměrem. Něco mi ale říká, že budou o fous těžší  ;D

PS2: Kdyby se náhodou našel někdo, kdo by jich za nějakou rozumnou kompenzaci mohl pár postrádat, tak mi prosím napište.

MiHo

Citace od: alcarmo kdy 03.03.2013, 21:27:34
Lego s těmito míčky se vyrábělo cca před deseti lety, tak předpokládám, že už se sehnat nedají.

Myslím, že tady se jich dá sehnat dost.

MeNadruhou

Mě se sice gbc líbí, ale míčky nemám, pořizovat nebudu(za tu cenu). Jinak některé moduly jsou moc hezké, (třeba ta gbc "výrobní linka" s těma košíčkama,) ale není to můj šálek kávy...
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

peki

Kolik potřebujete míčků? Myslím na provoz. To bych sehnal. Spíše mne zajímalo jestli se nenajde více zájemců, které by to oslovilo a takovou drobností zpestří program  ;)

MeNadruhou

Citace od: peki kdy 04.03.2013, 13:50:26
Kolik potřebujete míčků?
hrozně moc, nejvíc, sto tisíc, možná milijón  >:D .
Dobrá, když se rozhodnu postavit modul, tak jaká jsou pravidla pro modul? ne každý totiž je schopen brát míčky z úrovně stolu, a pak je opět na tu stejnou úroveň vrátit...
Definujme někdo tedy základní pravidla pro moduly.
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

alcarmo

Záleží na tom kolik by stály. Ale zhruba tak 10-20.

Na začátku června nebudu moci na žádnou akci odjet, proto se chci zeptat jaká jsou pravidla zapůjčení? Dá někdo hlavu na špalek za to, že se mi zapůjčený modul vrátí zpět ve stejném stavu?

Woyta

Ve stejnem stavu tezko. Nezapomene, ze to pobezi cele dny. Takze opotrebeni se projevi.

peki

Citace od: Woyta kdy 05.03.2013, 06:59:17
Ve stejnem stavu tezko. Nezapomene, ze to pobezi cele dny. Takze opotrebeni se projevi.

Je to jenom na AFOLSKOU akci, případně na druhý den kdy bude oficiálně otevřeno pro veřejnost, během akce by u toho byl vždy někdo byl). Předpokládá to následující:

1) najdou se lidi ochotný něco postavit a mají v plánu se akce na LP zúčastnit (případně jsou schopni domluvit odvoz modulu a jeho návrat)

2) najde se nějaký koordinátor (já jsem zákazník poptávám  ;) )

Ostatní (pokud by byl z vaší strany zájem):
- přívod elektriky zajistím
- motory (typ PF "motor malý")které byly v letošním Lugbulku je možné zapůjčit
- rozumné množství míčků seženu

Woyta

Neco me napadlo. Pokud bude cas tak postavim.

Woyta

Beta test meho modulu.
http://youtu.be/4cnqW15glsU
Slepice jsou okopirovane z jineho modulu. Akorat jsem meldily jen na dve.Tak aby muj modul nebrzdil tak jsem pridal binarni kalkulacku do pozadi.
Zakladni mechanismy jsou funkcni. Vytah bude jeste potrebovat drobna vylepseni