Lego Technic Boskovice 2013 a 2014

Založil Legas, 30.10.2012, 23:15:09

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

MeNadruhou

já budu mít letos málo modelů, ale brácha opět přiveze kolejiště,  a o co budu mít já méně, o to sestra více.
Každopádně -  Budu potřebovat jeden hladký stůl !

A elektriku
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

Legas

Když se slušně roztáhneme, tak to zaplníme. Vezmu svých 30 kousků a bude to vypadat plně.  ;D

Dal jsem na sál o pár stolů méně a vytvořil 2 hrací koutky, tak by výstava neměla vypadat nějak chudě.
Největší sběratelská vášeň už opadla, ale stále rád stavím.

Plutoone

Mohl bych vzít ještě můj první technic myslím, že z roku 91. Jestli by byl o takovéto sety vůbec zájem.

Plutoone

Ještě dotaz. Bude tam někde možnost napojení na 230V jedná se mi o připojení Notebooku. Díky

Legas

Citace od: Plutoone kdy 15.02.2013, 17:58:41
Ještě dotaz. Bude tam někde možnost napojení na 230V jedná se mi o připojení Notebooku. Díky

Zásuvky máme.

MiHo

Plutoone

MeNadruhou

Akce se parádně vydařila Už se těším na fotky a reportáže >:D
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

peki

Pár střípků z opravdu vydařené akce.

U Frantova historické sekce technic se zastavil jeden chlapeček se slovy: "Tohle není technik ten začíná až támhle".
Rodinka vyplňuje hlasovací lístek o "nej." MOC malá holčička chce hlasovat na prvním místě pro Lego Stephanie. Po dlouhém přemlouvání (které bych si ale nedovolil nazvat volební manipulací) se na první místo dostává Tomíkuv pejsek se zvedající nožičkou.

Níže pár fotek AFOLů

MiHo

Foton

Podařilo se mi zajistit Vám alespoň 3 návštěvníky.
Pořídili video superkolejiště (http://www.youtube.com/watch?v=px904AlPgBs ; Miho, to je mazec! ).
A pár fotek, ke kterým si ještě musím vyžádat svolení k publikaci.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Foton

Citace od: peki kdy 17.02.2013, 13:56:05
* Stambi a jeho ne Lego MOC.JPG

Hihihi, to mě pobavilo ;D

peki

Zatím stručné info o vyhodnocení modelů na základě hlasování návštěvníků:

První místo (těsně) Menadruhou  ;D (nikoliv Nemadruhou)  a jeho důlní rypadlo (na výstavě bylo možno vidět v akci)

Druhé místo
Měchova stíhačka (na výstavě bylo možno vidět v akci)

Třetí místo Hasičské auto Plotoone (na výstavě bylo možno vidět v akci)

Měch

Citace od: peki kdy 18.02.2013, 12:07:21
Zatím stuční info o vyhodnocení modelů na základě hlasování návštěvníků:

První místo (těsně) Nemadruhou

;D ;D Tak to je moc.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

blindmelon

No jo, kdyby si Tomcat zavěsil a instaloval do trysek dva fény, tak by to asi zaujalo větší část publika. Mě se jako model také líbí víc, ale holt co se hýbe... Jinak to rypadlo je pěkně barevně ujetý (chápu - díly).
Hezký den, Blindmelon

Měch

Ona ty stíhačka má taky funkce (asi 8 ) ale problém byl ten, že jsem měl hlasy rozptýlené mezi 3 modely (79, 19, 9) a MeNadruhou je měl všechny na rypadle (83,2,1). Kdybych lidi odrazoval od volení Batmobilu, nebo kdybych dal jen jeden lístek, tak bych to měl v kapse >:D
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Mrs.Tygris

teda vy jste zly.... tak brácha poprvé něco vyhraje a vy mu to ani nepřejete  >:D styďte se hoši  8)

P4tr1cius

Tá stíhačka je teda absolútny masaker.  :o

frantoka

Citace od: P4tr1cius kdy 18.02.2013, 14:28:51
Tá stíhačka je teda absolútny masaker.  :o

Paráda - iný brutal tá stíhačka - už len lietať  :o

MeNadruhou

Citace od: blindmelon kdy 18.02.2013, 13:20:15
No jo, kdyby si Tomcat zavěsil a instaloval do trysek dva fény, tak by to asi zaujalo větší část publika. Mě se jako model také líbí víc, ale holt co se hýbe... Jinak to rypadlo je pěkně barevně ujetý (chápu - díly).
Nebýt bílých panelů místo šedých a nemít tam to lime kolo, tak by to až tak ujetý nebylo ;) ,
Jak bude video , tak ho i s fotkama dám do toho vlákna o rypadlu...

Plutoone

No co dodat k hlasování. Porota byla podplacená čokoládou a sudí co počítali hlasy těžce zaujatí, ale jinak byla soutěž férová ;D

blindmelon

Citace od: MeNadruhou kdy 18.02.2013, 14:59:17
Nebýt bílých panelů místo šedých a nemít tam to lime kolo, tak by to až tak ujetý nebylo ;) ,
Lime kolo mi ani tak neva, k černé a červené se hodí, ale modré zábradlí a žlutá kabina, to už je "matějská". Ale co mi není jasné, je ten velký bílý kruh. Jakou plní funkci a z čeho je? Tipuji papír a funkce něco jako, aby nebyly fazole všude okolo.
Hezký den, Blindmelon

MeNadruhou

Citace od: blindmelon kdy 18.02.2013, 15:56:42
Citace od: MeNadruhou kdy 18.02.2013, 14:59:17
Lime kolo mi ani tak neva, k černé a červené se hodí, ale modré zábradlí a žlutá kabina, to už je "matějská". Ale co mi není jasné, je ten velký bílý kruh. Jakou plní funkci a z čeho je? Tipuji papír a funkce něco jako, aby nebyly fazole všude okolo.
Ano, je to papír, a je tam kvůli vysypávání lžic jen na jednu stranu

Plutoone

Dle mého názoru by si rypadlo zasloužilo dotáhnout do konce. Hlavně část přesípání materiálu ze lžic na pás. To byla asi jeho největší slabina. Jinak fungovalo docela dobře. Ještě trochu zkrotit kabeláž v zádu:)

Foton

Takže když to vidím, poučení pro příště:
Pokud chceš vyhrát diváckou soutěž, ať je to co největší a taky se to hýbe :-)
Mimochodem na jakém místě skončilo superkolejiště?

Je někde video to těžního stroje a té F14?

MiHo

Citace od: Foton kdy 19.02.2013, 20:05:57

Mimochodem, kolejiště nedostalo startovní číslo a tak bylo jednoduše vyřazeno ze soutěže.
Ale tady se píše, že bylo "úžasné" a "asi nejobdivovanějším exponátem".

MeNadruhou

Citace od: Foton kdy 19.02.2013, 20:05:57
Takže když to vydím, poučení pro příště:
Pokud chceš vyhrát diváckou soutěž, ať je to co největší a taky se to hýbe :-)

Je někde video to těžního stroje a té F14?
Legas si přišel rypadlo natočit a udělat rozhovor, tak snad dá odkaz, jinak to budu muset natočit sám...
Superkolejiště bylo super, ale kolikáté skončilo nevím.

Mrs.Tygris

kolejiště dostalo jeden hlas stejně jako zetor  ;D

Legas

Ahoj všichni. Předně omluva za moje mlčení, ale po Lego Technic Show jsem organizoval divadlo a taneční zábavu, práce od mrku do svitu, tak se můžu k výstavě vrátit až nyní.

Předně moc velký dík všem zúčastněním. Bez vás by to nešlo. Velice si vážím vaši účasti. Zvláštní obdiv má miho za stavění kolejiště pro 1 výstavní den. Však taky vzbudil velký obdiv u novinářů, návštěvníků. Do soutěže zařazen nebyl, protože přeci jenom se nejedná o Technic. A soutěžili jsem o Technic stavebnice. Ale ještě jednou, velký respekt ke stavbě a moc díky, miho, žes to všechno tak krásně zvládnul.

Pekiho účast mě velice potěšila. Trochu mě teď uhání, abych dal všechny čísla dohromady, hodnocení, fotky, reportáž. Tak hodnocení a děkovačka je zde, během dopoledne budou fotky a večer video (včera večer jsem stahoval záběry, dnes večer střih).

Prodáno bylo 208 vstupenek pro jednotlivce, 115 rodinných (to je tak krát 3,5 člověka) + přišlo několik kolegů z práce a z muzea, fotografů, novinářů, tak 50 lidí bez placení asi. 700 lidí, dalo by se napočítat.

Legas