(vlastní) Ford Model-T Hot Rod

Založil tomaslambo, 10.02.2013, 22:28:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tomaslambo

Tak se mi o víkendu konečně podařilo něco postavit. Sice to ještě není úplně hotové a jsou tam nějaké chybičky, ale snad se bude líbit. Budu rád za každý váš postřeh

germik

Pěkné, jediné co se mi trochu nezdá je to, že přední kola drží jen na jednom vodorovném axlu :-\
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

tomaslambo

Toho jsem se taky trochu bál, ale nakonec to není taková hrůza. Hledal jsem kompromis mezi vzhledem a tuhostí, navíc ten předek není zase až tak zatížený. Více mě trápí zbytek rámu, ten je takový vachrlatý. :-\

Plutoone

Hezké, jen mi na tom něco chybí a nedovedu popsat co. Příjde mi to, jako postavené a ihned nafocené. Možná to chce pár dní počkat a pár věcí ještě dotáhnout do konce.

TUKE

Ja sa do toho nerozumiem a ani kritizovať nechcem, lebo sa mi ešte nepodarilo nič postaviť, ale podľa mňa tam chýba ešte chladič a taký ten predok. Lebo je tam iba to riadenie kolies ale podla mna predok tomu autu chýba.

Plutoone

Plutoone

Já bych spíš zkusil udělat svody+výfuky a světla.

TUKE

Tak niečo pred tou nápravou by malo byť. Je to tam také vykradnuté

tomaslambo

Je pravda že tam toho ještě hodně chybí, ale chtěl jsem se po téměř celovíkendovém snažení pochlubit. Na spoustě věcech se ještě usilovně pracuje. Se svodama jsem si již hrál, ale nedaří se mi docílit té správné podoby (zkrotit čtyři ribbed hose je těžší než se na první pohled zdá) Chci tam udělat ještě hodně detailů, takže pracuji na nasávací hlavě kompresoru a hodně uvažuji o fiber optic jednotce jako imitace rozdělovače

tomaslambo

Tak jsem si konečně našel čas na dokončení. Pohrál jsem si s detaily, dodělal motor, pořádně vyztužil podvozek a konečně to zatáčí do správného směru. Doufám že se líbí

Plutoone

jz77

Vidieť že si na tom naozaj pracoval. Pekný Hot Rod.