Lego Technic Boskovice 2013 a 2014

Založil Legas, 30.10.2012, 23:15:09

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Foton

Citace od: Legas kdy 01.01.2013, 20:17:27
Nějaké to mindstorm udělátko by nebylo marné  ;)

Ten set co máš ty, má barevný senzor?
Jedna  z idejí je udělat 2 Color programmable car a nechat diváky ať spolu hrají "fotbal".
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

MeNadruhou

Ano, mám tu jednu nxt s barevným senzorem, mohu zapůjčit.
Edit: Aha, to nebylo na mě
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

MiHo

Fotky z přípravy kolejiště - konkrétně výstavby centrálního přestupního uzlu.
http://milan3864.rajce.idnes.cz/Priprava_kolejiste_pro_vystavu_Boskovice_2013/
(je to rozestavěné)

Legas

Moc pěkné. Už se těším. Nákres klejiště použiju jako lákadlo pro veřejnost.

Zajistil jsem páteční odpoledne v Zámeckém skleníku na stavění.
Největší sběratelská vášeň už opadla, ale stále rád stavím.

MiHo

Citace od: Legas kdy 09.01.2013, 09:31:27
Moc pěkné. Už se těším. Nákres klejiště použiju jako lákadlo pro veřejnost.

Nákres klidně použij.
Páteční odpoledne v Zámeckém skleníku na stavění - to je naprosto skvělá zpráva.

Měch

Chtěl bych do Boskovic přinést 10179 Millennium Falcon. Mám k němu i 3 menší verze(7778, 4488 a tento) ale chybí mi nějaký střední.
Proto bych chtěl požádat vystavovatele, zda by někdo mohl přinést jeden z 7190, 4504 nebo 7965 aby byla řada kompletní. Vypadalo by to celkem dobře, od nejmenšího po největší :D
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Systematik

Citace od: malý Měch kdy 13.01.2013, 19:09:58
Chtěl bych do Boskovic přinést 10179 Millennium Falcon. Mám k němu i 3 menší verze(7778, 4488 a tento) ale chybí mi nějaký střední.
Proto bych chtěl požádat vystavovatele, zda by někdo mohl přinést jeden z 7190, 4504 nebo 7965 aby byla řada kompletní. Vypadalo by to celkem dobře, od nejmenšího po největší :D
No a nebo rovnou všechny  ;D

Legas

Prosím všechny vystavovatele, aby mi do soukromé zprávy zaslali e-mail a telefonní číslo. Zřejmě dojde k výpadku kostek, tak ať máme na sebe nějaké spojení. Díky moc.

Foton

Co se bude dít, že začnou "padat kostky"?

peki

Citace od: Foton kdy 18.01.2013, 14:20:59
Co se bude dít, že začnou "padat kostky"?

Technolog. odstávka migrace upgrade atd. Může se stát že ne vše klapne.  Není důvod k panice, ale mohlo by to Legasovi komplikovat organizaci, proto jsem ho upozornil v předstihu  ;)

Legas

Promyslel jsem soutěž. O Lego Technic 4x4 crawler (9398) by soutěžili vystavovatelé, kteří by před svými modely měly čísla a návštěvníci by mohli při odchodu hlasovat pro jeden model. Počet soutěžních modelů od jednoho vystavovatele bych omezil na 3, souhlas? Hlasovací lístky návštěvníků by byly ale také slosovatelné a 3 výherci by obdrželi rodinné vstupné do Muzea Lega Tábor, které nám byly věnovány (na výstavě budou u vchodu i reklamní letáčky na ono muzeum).

Soutěží bych chtěl namotivovat oba tábory, jak návštěvníky pro hlasování, tak vystavovatele, protože je nás zatím málo. Tímto bych rád vyzval další vystavovatele ke spolupráci. Místa na stolech jsou ještě volná.

Můžou mi napsat i zájemci, kteří by se rádi aktivně zúčastnili, ale nemají moc co vystavovat. Zapůjčím jim k předvádění mých asi 30 oficiálních setů a můžou se na celý den vyblbnout.

Měch

Stále sháním nějaké pomocníky s prezentací mých modelů. Má někdo v termínu čas ? Budu mít asi 15 až 20 modelů a sám na to všechno nestačím (po zkušenostech z minula).
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

MeNadruhou

tak vybereme z řad návštěvníků ;)
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

Plutoone

Já bych se rád přihlásil. Sice nevím, jestli se mi povede dokončit to co mám v plánu, ale snad ano. A přemluvím kamaráda, aby vzal něco ze své sbírky.

Legas

Práce bude i tak dost, jak psal Měch. Můžu dovést svých cca 30 ks ofic setů a zapůjčit k hraní (vystavování).

Neřád :-)

Citace od: malý Měch kdy 21.01.2013, 18:15:59
Stále sháním nějaké pomocníky s prezentací mých modelů. Má někdo v termínu čas ? Budu mít asi 15 až 20 modelů a sám na to všechno nestačím (po zkušenostech z minula).

ahoj
jak jsem psal už dřív rad pomůžu bavili jsem se o tom už s "MeNadruhou"
já mam par standart setu tak nemam co vystavovat :-(
kazdopadne pojedu autem z Brna (zatím asi sám) není problém někoho naložit nebo něco naložit
tom

Robbed

Je už k dispozici nějaký propagační leták či zvadlo, aby se mohly šířit pozvánky ?

stambi

stále mi tu chybí stolky pro volné hraní s legem pro malé děti
(v Brně jak mám potvrzeno dokonce nebudou!!)
bylo by to účelnější než QR kódy a jiné mozaiky  ;)
š.
prosím o oficiální plakát, příp. jiné propagační odkazy, abych se mohl pokusit o prezentaci v TV

Mrs.Tygris

Citace od: stambi kdy 29.01.2013, 17:56:36
stále mi tu chybí stolky pro volné hraní s legem pro malé děti
(v Brně jak mám potvrzeno dokonce nebudou!!)
bylo by to účelnější než QR kódy a jiné mozaiky  ;)
š.
prosím o oficiální plakát, příp. jiné propagační odkazy, abych se mohl pokusit o prezentaci v TV
Oprava v Brně budou tito stolky, asi jsi špatně slyšel  ;D

ps Plakát pro Brno je již hotov a zveřejněn i na fb
https://www.facebook.com/events/106061316231296/?notif_t=plan_user_joined

Legas

S propagací jsem trochu pozadu, doženu v následujících dvou dnech. Stolky na hraní mám vždy uprostřed sálu, dva. Ale nejsou to legostolky.

MiHo

Bylo by možno zahájit stavění v pátek cca ve 13 hod ?

Legas

Citace od: miho kdy 03.02.2013, 21:28:00

Bylo by možno zahájit stavění v pátek cca ve 13 hod ?

Myslím, že stavění v pátek od 13.00 hod. by neměl být problém.

Plutoone

Můžu se zeptat, co kdo bude stavět? Myslel jsem, že se v sobotu ráno dorazí s hotovými modely.

MiHo

Citace od: Plutoone kdy 04.02.2013, 11:15:11
Můžu se zeptat, co kdo bude stavět? Myslel jsem, že se v sobotu ráno dorazí s hotovými modely.

Jak vyplývá z mých předešlých příspěvků v tomto vlákně, budu stavět kolejiště 6,40 x 2,40 m což bude takových 5 až 8 hod trvat jej smontovat.

Citace od: miho kdy 01.01.2013, 12:36:21
Příprava vlaků probíhá.

Vychází mi to 6,40 x 2,40 m tj. 8x3 stolů (24 stolů celkem).
Předběžný plán na obrázku. Modré čtverce jsou domy. Malý okruh kolem nich je tramvaj. Kolejiště je pro 7 vlaků z nichž střídavě vždy dva budou v pohybu. Monorail souprav 6 a 4 z nich v pohybu.
Ty složitější části kolejiště stavím na desky 48x48 pin, aby to šlo na místě rychle smontovat.

Citace od: miho kdy 07.01.2013, 12:47:58
Fotky z přípravy kolejiště - konkrétně výstavby centrálního přestupního uzlu.
http://milan3864.rajce.idnes.cz/Priprava_kolejiste_pro_vystavu_Boskovice_2013/
(je to rozestavěné)

Legas

A my s kolegou s kultury nachystáme stoly atd. Pomůžeme mihovi a všem ostatním, kdo dorazí již v pátek a sedneme nějak na pívo. Není tedy problém dorazit v sobotu do 9.00 a hodit své věci už jen nastoly. Vše bude připraveno.

Plutoone

Děkuji za info. To stavění kolejiště, jsem si neuvědomil. Jinak jsem samozřejmě vlákno četl:)

Foton

Tak je mi líto, ale vystavovat do Boskovic nepřijedu.
Nápadů spoustu, realizace žádná. A vystavovat model podle cizího návrhu, nebo ten co už jsem vystavoval, se mi nechce.
O to lepší budou modely příště.
Možná přijedu na čumendu, ještě nevím.

Jenom jednu myšlenku tu musím nahodit.
Bylo by vtipné vytvořit sochu tygra ve skoku (v životní velikosti) a postavit ji hned za dveře :-)
Odrážel by se ze zadní nohy a ve správné poloze by ho držela šikmá tyč ve stojanu (něco jako stojan od slunečníku).

jz77

Až môžem priniesť tie dva modely ktoré som už na kostkách predstavil, tak by som sa aj ja rád prihlásil.

Lattak

Ahoj,
nejaké info pre návstevníkov by nebolo? Stačí čas.

MiHo