Pro mně neznámé dílky střechy

Založil Raistlin M, 13.11.2005, 12:31:33

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Raistlin M

Mohl by mi někdo říct, co je to za dílky a kde je seženu? ;)

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=151109

Používají je u Vikingů a já je nikde neviděl.

myth

When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Raistlin M

Citace od: myth kdy 13.11.2005, 12:41:42
Use peeron Luke ;)

Děkuji za objasnění a radu, ale nevím jak tam příště zase dle vzhledu najdu co hledám :)

Micho

Maci

CitaceDěkuji za objasnění a radu, ale nevím jak tam příště zase dle vzhledu najdu co hledám
To je správná poznámka. Pokud člověk neví jak se ten díl jmenuje ani v jakém setu se případně vyskytoval tak má jen malou šanci že ho rychle najde. Potom je fakt lepší se zeptat a ušetřit si úmorné hledání.

Micho

Citace od: Maci kdy 13.11.2005, 13:31:15
CitaceDěkuji za objasnění a radu, ale nevím jak tam příště zase dle vzhledu najdu co hledám
To je správná poznámka. Pokud člověk neví jak se ten díl jmenuje ani v jakém setu se případně vyskytoval tak má jen malou šanci že ho rychle najde. Potom je fakt lepší se zeptat a ušetřit si úmorné hledání.

Súhlasím. Ani ja som nevedel, čo za dielik to je. Tipoval som niečo z vesmíru alebo SW. Takže aj ja som bol zvedavý, čo to je.

A o to na fóre aj ide, aby sme si vzájomne pomohlia a poradili. A netreba sa báť pýtať. Na druhej strane treba nie je zlé posnažiť aj pohľadať a vedieť si poradiť aj sám, aby tu zase nebolo stoviek jednoduchých dotazov. Len keď to už nejde, tak pýtať sa.

zakm

tie strechy su zo sady lego sports na skatebordy :-) karmul
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...