(Vlastní) Nesmíš projít!

Založil FilipS, 27.12.2012, 20:56:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

FilipS

Díky slevám, sem se konečně stal hrdým majitelem LOTR setu. Sice toho nejmenšího, ale nevadí.
Rozhodl sem se postavit jednu slavnou scénu z prvního dílu.
Tady ještě přikládám obrázek ze zákulisí LINK.

William

Koukám, že máš DSLR EOS, používáš EOS utility a lightstudio? Ten papír nad je difuser?
Edit: asi není podle spodního stínu

FilipS

Citace od: William kdy 27.12.2012, 21:07:05
Koukam, ze mas DSLR EOS, pouzivas EOS utility a lightstudio?
Jj, mám jí 3 týdny, do firmy se kupovala nová, tak sem tuhle podědil. :) Ale k dotazu, nepoužívám, vlastně sem o tom doteď neslyšel. Na úpravu fotek používám Gimp 2.8.

Papír nad sloužil k zastínění pozadí, jako difuzér blesku sem použil kuchyňský ubrousek.

William

SW je na cd, poté připojíš zrcadlovku k ntb, spustíš program a zrcadlovku ovládáš přes něj. Tzn máš ntb jako dálkovou spoušť pro delší expozice, vidíš přímo v ntb živý náhled a okamžitě po vyfocení se ti na ntb zobrazí fotka bez nutnosti stahování.

Raistlin M

Ač je to hezky světlé, tak zrovna v této scéně, vezmu-li Jacksonovu destrukci předlohy, by trochu červeného podsvícení, nebo malinko méně světla nevadilo.
Škoda, že jsi víc nezapracoval na tom pozadí a na té scéně celkově. Takhle je to koupená figurka se zvednutýma rukama na pár dílcích a ta zadní stěna, viditelná na fotce ze zákulisí, je tam v podstatě zbytečná.
Dle mého názoru bylo asi vše, co jsem od 'Tebe doposavad viděl lepší. ;)

FilipS

Citace od: Raistlin M kdy 27.12.2012, 21:16:22
Ač je to hezky světlé, tak zrovna v této scéně, vezmu-li Jacksonovu destrukci předlohy, by trochu červeného podsvícení, nebo malinko méně světla nevadilo.
Škoda, že jsi víc nezapracoval na tom pozadí a na té scéně celkově. Takhle je to koupená figurka se zvednutýma rukama na pár dílcích a ta zadní stěna, viditelná na fotce ze zákulisí, je tam v podstatě zbytečná.
Dle mého názoru bylo asi vše, co jsem od 'Tebe doposavad viděl lepší. ;)
Díky, no já vycházel z filmu, několikrát jsem si pustil tohle video a pochytil, že v pozadí je kamenná stěna (ztmavená, nezaostřená) a Gandalf je díky Balrogově záři celý do žluta. Takže sem to ještě schválně v GIMPu trošku zažloutil. Nicméně uznávám, že by ta scéna mohla být tmavší a červený nádech by taky nebyl na škodu.  :)

Daniel

Když jsem viděl název díla + autora, tak jsem doufal v Balroga ;) ...škoda :(

Frco

Ja tiez  :D Toto su take stavbicky, ktore ja osobne velmi neocenujem :/

danyboy

I bez Balroga se mi to líbí.