Tesco od 11. 11.

Založil Dickie, 10.11.2005, 15:01:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Dickie

Právě jsem vybrala letáky ze schránky.
Od zítřka je v Tescu Lego Creator 1000 pc (4679) + 500 pc příbal za 999,- (opatřeno velkým nápisem Pouze u nás)
Dále velký box Duplo 140 pc (4296?) + 40 pc příbal za tutéž cenu a s týmž nápisem

no a pak nějaký bionicly, Duplo princezny, hasičská centrála z City (7240?), Jindra Hrnčíř 4762 a Královská strážní věž (8875?) z KK
Ceterum autem censeo Carthaginem delendam esse.

Jarmila

Lego Creator 1000 pc (4679) + 500 pc za 999,- Kč bych brala. Do nejbližšího Tesca to mám, bohužel, skoro 100 km. Jedině, že by se někdo obětoval a došel mi to koupit. Peníze klidně pošlu na účet a vyzvednu si boxík a ostatní lego, které na mě už v Praze čeká u jiných AFOLů, při návštěvě matičky Prahy. Asi budu muset přijet s náklaďáčkem.  ;D ;D ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Cavelon

Citace od: Jarmila kdy 10.11.2005, 15:30:07
Asi budu muset přijet s náklaďáčkem.  ;D ;D ;D

BTW nezbudni na vidly (viď tu). ;D

Jarmila

Citace od: Cavelon kdy 10.11.2005, 15:37:47
Citace od: Jarmila kdy 10.11.2005, 15:30:07
Asi budu muset přijet s náklaďáčkem.  ;D ;D ;D

BTW nezbudni na vidly (viď tu). ;D

Netřeba. Oni mi ostatní AFOLové pomůžou naházet to na korbu. Jen budu muset dávat pozor, aby to házeli do mého náklaďáčku a nepřistavili si vlastní odvoz.  ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Vasyk

CitaceJedině, že by se někdo obětoval a došel mi to koupit.

Já bych ti klidně mohl nějaké koupit a poslat, pokud by jsi měla zájem. Uvažuju, že si tam stejně pro jeden dojdu, tak bych to zítra vzal najednou.

Raistlin M

Ten balík tam šel koupit už dnes a jeden jsme koupili. Zítra jedeme ještě pro jeden, bo se bydeme vyskytovat v Letňanech a v tajemném pířbalu je spousta zajímavých dílků a barev  :)

Taky jsme dnes koupili výhodně v Intersparu ve Štěrboholích 7074 za 699 (Ostrov lebek) (Na Zličíně už nemaj)

V Carefouru maj Knights Kingdom combo 8801+8802 za 799 a 8778 (Přepadení ze zálohy) za 599.

betakaroten

Také jsem si koupil jeden dobře utajený kousek - na Skalce je totiž měli v nenápadných kartonových krabicích na podlaze, bez žádného označení ... ty krabice tam dnes v 11 hodin byly dvě, do každé se mohly vejít tak 3 sety.

Přiložená krabice s 500 díly obsahuje klasický mišmaš "každej pes jiná ves" (třídění = noční můra).

V "základní" plastové krabici se vyskytují STARÉ odstíny šedých (OldGrey, OldDkGrey), Peeron nekecá.

ÚPRAVA: Přidal jsem fotku dílů z přídavné krabice.

osma

V Tescu na Skalce maji take maly kyblik kostek 4103 za 149,- Kc (250 dilku).

betakaroten

4103Jen 200 dílků (0,745Kč/díl oproti 0,666Kč/díl u 4679)

Colonel32

nemohu si pomoct, ale prijde mi to jako strasnej humus, tyhlencty random dilky.... to i nezkompletovatelne kiloware ma ty dily lepsi

otaznik

Citace od: Colonel32 kdy 11.11.2005, 17:20:34
nemohu si pomoct, ale prijde mi to jako strasnej humus, tyhlencty random dilky.... to i nezkompletovatelne kiloware ma ty dily lepsi

Ale nejsou nové, někdy dokonce dost jeté, což taky není dobré.

Colonel32

je tam nejakych 8 zakladnich barev... tady jich mas priplizne petatricet

rdk

Citace od: Colonel32 kdy 11.11.2005, 17:20:34
nemohu si pomoct, ale prijde mi to jako strasnej humus, tyhlencty random dilky....

Pokud těch balení koupíš aspoň 10, tak můžeš přijít k slušnýmu množství zajímavých dílů. 8)

Llevelyn

Tak jsme to roztřídili..bléé...každá  hromádka/krabička  je opravdu jiný odstín, ani jsem netušila, že jich tolik existuje..
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

betakaroten

Hleďme, to vypadá, jako by ty krabice měly stejný obsah! Já to třídím podle tvarů, takže to zkusím hodit na Peeron & tady do inzerce; růžová je mi vážně k ničemu, ale některé jiné dílky by se mi líbilo mít víckrát ...

muzzo

Některé barvy vypadají šíleně. Tohle bych si určitě nepořídil. >:(

Llevelyn

Citace od: muzzo kdy 12.11.2005, 17:02:42
Některé barvy vypadají šíleně. Tohle bych si určitě nepořídil. >:(

nevypadají..jsou šílené,  >:Duž tu koumám k čemu je použít. Třeba jako výztuž někam, kde to nebude vidět.. a nebo si zařídím domeček pro panenky. :P..teda minifig panenky..dnes jsem 2 získala ;D
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

betakaroten

Roztříděno, inventarizováno (akorát jsem si nebyl jist s odstíny oranžové, fialové a růžové) - máte také stejné díly?