(Vlastní) Autobus - tuning modelu 4755

Založil Mates, 18.09.2005, 10:04:09

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Mates

Ahoj, trošku jsem si předělal bus z HP, 3 patra byly moc... ;D
Ještě mi pár dílků k dokonalosti chybí, tak snad je seženu ;)

Micho

Zohnal si tie dieliky v tej fialovej farbe a upravil to?

Mates

Ještě ne, bohužel mi pořád 4 kousky chybí :-\ ;)

Micho

Ale máš ho stále poskladaný? Nie?

Mates

Ano, mám ho stále, myslím, že i tak zůstane, pokud bych nepřišel na nějaké jiné a lepší řešení, což by asi vyžadovalo další kostky stejné barvy ::) ;)

Maci

Mates mě inspiroval k přestavbě mého autobusu. Zadní kola musím ještě dořešit, jsou asi moc daleko od sebe..

Micho

S tými oblúkmi nad kolesami sa ti to Maci podarilo, vyzerá to veľmi dobré.  8)

Maci

V tom původním modelu jsou také zadní  kola v oblouku, ovšem jen jedny. Já jsem přidáním ještě jedné nápravy ten autobus natáhla. Problém je v tom, že ty oblouky mám  v té "divné" fialové jen dva a tak na druhé straně jsou oblouky černé. Totéž u střechy ty oblé kostky. Nedostatek kostek v příslušné barvě dost omezuje možnosti "tuningu" tohoto modelu ( a i jeho použití na stavbu vagónků.  ;D - chtělo by to dva.)

TomG

Mel bych par postrehu:

Divne vypadaji ty blatniky, ty s obloukem jsou lepsi, pak vypada divne prava cast kabiny, jak je to takove neukoncene, jako by tam neco chybelo .. Nahore ti prosvita svetla (bila, seda) kostka v te oble casti, tam chce dat neco tmave. Pripadne nejaky ekvivalent nasavani , pze ten vrch vypada jako klimatizace. Prece jen si to pojal jako hybrid mezi starsi busem /spodek/ a modernim /to patro a dvojte sklo.
Pak kdyz mas nahore strechu na vysku dvou plate, tak by to mozna chtelo doplnit i nahore u te kabiny, ten zakus tam pusobi rusive.
Taky mi moc nesedi ty predni blatniky, hlavne ten prechod z blatniku do autobusu .. bud to zaplacnout tile 1x4 cernou a pridat plate 1x1 cerna, at to je opet vysoke 2 plate a totez docilit u ridice.
A nedat tu cernou plate pod predni sklo ridice. :) Spis fialovou nebo posunout sklo nize.

Pak jeste jedna vec, pokud nemas dost tech fialovych oblouku, tak ten spodek udelej jine barvy, kde mas kostek dostatek a barevne to k tomu sedne ..mozna cerna, bila.
Only the best can survive.

Mates

Jedině souhlas, obloukové blatníky jsou daleko lepší,ale problém je dostatek dílků ve stejné barvě... :-\
Dá se říct, že jsem tam narval všechny dílky v té barvě, co jsem měl a našel...Kdyby se udělala stavba ze 2 busů, asi by to bylo o něčem jiném... >:D :D

Mates

Citace od: TomG kdy 25.11.2005, 13:31:52
Pak jeste jedna vec, pokud nemas dost tech fialovych oblouku, tak ten spodek udelej jine barvy, kde mas kostek dostatek a barevne to k tomu sedne ..mozna cerna, bila.
Joo, to by teoreticky šlo, ale zase nevím, zda bych měl v té jiné barvě dílky na ten přední blatník :'(, ale nápad good! ;)