Lego city adventní kalendář - Německo

Založil Dickie, 25.10.2005, 23:03:31

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Dickie

Podle neověřené zprávy (mám to pouze z jednoho webu s dětským bazárkem a maminkovskou drbárnou) mají mít LC adventní kalendář v Německu od 31.10. v Kauflandu za 9,99 € a v Realu za 12.99 € (psala to holka z příhraničí, nejspíš jim choděj i německý letáky...)

neověřeno
Ceterum autem censeo Carthaginem delendam esse.

sam.no

No za tři stovky bych ten kalendář taky brala, ale 790 na bazárku je trochu přehnaných i 550 za kterých se to objevilo dnes je dost.

Pixie

Za 9,99 € bych ten kalendář brala také, rozhodně by to bylo zajímavější než čokolády...jenže v Německu absolutně nikoho nemám, a udělat si výlet jen kvůli Lego kalendáři není zrovna rozumné (zvlášť, když neumím Německy).
Trochu mě mrzí, že jsem zatím nikde nenašla, zda kalendář doveze Legáček ...

werrac

Za tech 9,99 bych mel take zajem ......

Dickie

Teď se na bazárku objevila nabídka od paní z Liberce, že ve středu jede do Němec a může přivézt... Ta akční cena 9,99 € je tento týden, tak pokud jí to nevyprodají, mělo by to vyjít...

Pokud je tady ještě někdo z Prahy, kdo by měl zájem, můžeme se podělit o poštovné, mimopražským kdyžtak pošlu kontakt a doimluvte se s ní indivindi
Ceterum autem censeo Carthaginem delendam esse.

Llevelyn

Adventní Lego kalendář mají v Bambuli, Praha Kotva..viděla jsem ho tam, jen cenu si už nepamatuju. :'(
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

muzzo

Karolina

Dnes přišel leták z Inersparu, od středy tam bude také za cenu 499,- Kč.

sam.no

No jo, 500 je moc, teď když budu mít vlak, tak na kalendář můžu zapomenout. :'(

woody

Citace od: Karolina kdy 08.11.2005, 13:53:02
Dnes přišel leták z Inersparu, od středy tam bude také za cenu 499,- Kč.

v Intersparu uz ho maj, ale obsah nic moc, samy jednocudlovy harampadi, ohaduju to tak na 150 pcs. Za tu cenu to tam budou mit dlouho, mozna se vyplati pockat na povanocni slevy.

J_BOB

mozno to budu predavat o rok ;) cokolada sa moze pokazit ale lego nie  ;)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

muzzo

Citace od: J_BOB kdy 08.11.2005, 14:46:05
mozno to budu predavat o rok ;) cokolada sa moze pokazit ale lego nie  ;)

To asi ne, možná nějaký malý obchůdek, ale ne velké makety. Slevy jsou součástí jejich marketingové strategie a navíc skladovací prostory na celý rok je příjdou dráž, nehledě na možnou změnu trendů (Lego třeba přijde za rok s novým kalendářem).