(Vlastní) Icewalkerovy Space a SW výtvory

Založil Icewalker, 14.11.2012, 22:02:47

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Icewalker

SPACE SCOOTERS

S odstupem času si dovolím prezentovat 2 vesmírné skútry, které měly původně sloužit jako doplněk stavby do 2. kola Space Police soutěže (rok 2009), jíž jsem se nakonec z časových důvodů nezúčastnil.

SYNOPSE: Rychlostními limity pohrdající "motorkáři" se snaží uprchnout před hlídkou Vesmírné policie. Její příslušníci neváhají použít střelných zbraní, a tak je k vítězství potřeba mnoha úhybných manévrů.
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Robbed

Grafické zpracování je jako vždy skvělé, ale samotné modely jsou až moc jednoduché :(. Nicméně jsem zvědav na další výtvory :)

Icewalker

Citace od: Robbed kdy 15.11.2012, 19:02:42
Grafické zpracování je jako vždy skvělé, ale samotné modely jsou až moc jednoduché :(. Nicméně jsem zvědav na další výtvory :)

Mým hlavním cílem bylo udělat "skútry" co nejmenší, ale je fakt, že by se i v daných rozměrech vešlo pár detailů. Osobně se SPACE stavbám zas tak moc nevěnuji, ač je to jedno z mých nejoblíbenějších témat. Přednost má zatím stále budování města.
Brickshelf výběr

Icewalker

MINI IMPERIAL LANDER

Po letech jsem se konečně donutil k tomu, abych nafotil minimodel výsadkové lodi Impéria z Hvězdných válek a vytvořil mu příhodnou "krabičku". Jedná se o prostou předělávku setu 4494 MINI Imperial Shuttle inspirovanou setem 7659 Imperial Landing Craft.

Nesnažil jsem se o kopii filmového modelu, ale přímo legové sady.

Galerie na Brickshelfu fotografie z více úhlů
Brickshelf výběr

FilipS

Grafické zpracování je opravdu na velmi vysoké úrovni. Líp to tady na fóru asi nikdo neumí. Space scooters, sou hodně elementární, ale IMPERIAL LANDER je na svoje měřítko super.

Icewalker

Citace od: FilipS kdy 19.11.2012, 20:46:12
Grafické zpracování je opravdu na velmi vysoké úrovni. Líp to tady na fóru asi nikdo neumí. Space scooters, sou hodně elementární, ale IMPERIAL LANDER je na svoje měřítko super.

Dík! Ještě by bodlo sehnat si pořádný objektiv na makro a pořádný fotostan, ale jsou jiné priority ;)
Brickshelf výběr

Fox_25

Budu fotostan dělat, mám u toho myslet i na tebe? A za poštovné můžeš mít i makroobjektiv pokud máš M42 redukci a sadu mezikroužků.

Zde je foto z toho objektivu.

A Mini Imperial Shuttle se ti povedl.