spekulace, dlouhodobá investice

Založil SiDcz, 09.11.2012, 22:16:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

SiDcz

Ahoj,
když jsem ted obhlížel aukro našel jsem tento inzerát: http://aukro.cz/lego-harry-potter-4721-4722-4723-misb-nove-i2768552990.html
nabízí tři menší setíky Harryho potera za 4000,- (bricklink nejlevnější nabídky ~2583,- v součtu +poštovné) ovšem podstatnou otázkou je, co vy si myslíte o těchto spekulacích, či zda například nemáte náký zapečetěný kousek skladem :) Přijde mi to lepší jak dluhopisy :D
hledám piráty z devadesátých let

Matošo

imho může dát za tohle 4000,- jenom úplnej šílenec...

SiDcz

Citace od: Matošo kdy 09.11.2012, 22:44:15
imho může dát za tohle 4000,- jenom úplnej šílenec...
to jako bezesporu že na aukru za tyhle peníze neprodá avšak z bricklinku by si to nějací šílenci mohli koupit... a tam je ta cena asi trochu vyšší než byla pořizovací před pár lety ve standartním obchodě...
hledám piráty z devadesátých let

Colonel32

Je to sázka do loterie, zda ten set sběratelsky vylítne, nebo ne. Navíc, narozdíl od dluhopisů, je to docela neskladné. 

jerzeeg

Krome toho, ze je to sazka do loterie, tak je to imho malo likvidni.

Ale treba ty dluhopisy (obzvlast statni ci bankovni), to neni ani loterie, to je ruska ruleta s naboji ve vsech komorach :)

P4tr1cius

Citace od: jerzeeg kdy 10.11.2012, 00:19:31
Ale treba ty dluhopisy (obzvlast statni ci bankovni), to neni ani loterie, to je ruska ruleta s naboji ve vsech komorach :)

Podľa toho aké... Tie grécke sú v pohode... Pri nákupe sa ale treba ponáhľať, lebo ich rýchlo vykupujú...