Dokázal by někdo sehnat Lego Friends Lovely Hotel

Založil jana, 29.10.2012, 12:23:09

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

jana

???
Ahoj,
dokázal by jste někdo poradit, kde sehnat Lego Friends Lovely Hotel, č. 331510182? je to obří sada prý na letošní vánoční trh, ale nikde jsem ji v reálu nenašla (ani na eBay atd.) ::)
Díky za radu!
Jana

Ondra

Protože to je taky úplně vymyšlené  ;D .

Colonel32

jana

No tak dobrá, chtěla jsem vědět, jestli to kluci poznáte ...

Ale vážně, dostali jste mě teda. Tdn, tdn, tdn  :-\

Anatyt

Citace od: jana kdy 29.10.2012, 12:23:09
Lego Friends Lovely Hotel, č. 331510182? je to obří sada prý na letošní vánoční trh,

A túto informáciu máš odkial? ;D

Systematik

Číslo tohohle MOCu je složené z 3315 Olivia's House a 10182 Cafe Corner, který to připomíná,
obrázek je viditelně zphotoshopován... hotel je sice lovely, ale vymyšlen.

Ondra

Ale možná se dočkáme jednou nějaké exkluzivní friends úchylárny, když teď friends tak frčí  >:D .

jana

Proč úchylárny? Něco je špatně na Friends? Měly by si holky stavět ze Star Wars? Nebo možná je úchylné, že si holky vůbec hrají s legem, nemlčí, když se muži baví, chodí do škol a mají právo volit :-*?

Bez urážky, to jen taková udivená úvaha nad uchylárnou.

tuvok07

Kdepak. To jsme my chlapi jen trochu naštvaní, že jsou minifigy nekompatibilní, nejspíš :D

pecco

Ondra

Citace od: jana kdy 29.10.2012, 13:02:21
Proč úchylárny? Něco je špatně na Friends? Měly by si holky stavět ze Star Wars? Nebo možná je úchylné, že si holky vůbec hrají s legem, nemlčí, když se muži baví, chodí do škol a mají právo volit :-*?

Bez urážky, to jen taková udivená úvaha nad uchylárnou.
Není nic horšího, než když někdo nechápe nadsázku.A není ješte víc horšího, když hned někdo začne hledat za nečím větší význam.

A pokud to mám brát vážně, tak to s tou roztomilostí, naivitou a růžovou přehánějí víc než je zdrávo.Zlatej belville nebo paradisa.

jana

Ale vždyť to právě byla nadsázka od samého skoropočátku. Do konce diskuze dobrý, jo? Vždyť žena je  kolikrát i nejlepší přítel člověka ;).

No, máš pravdu, jsou přeroztomilé a přerůžovělé, ale berem hold, co je (a po bazarech se díváme po Paradise)

blindmelon

Třeba to někdy rozseknou a začnou dělat Freinds Wars. Budou i Planet sety. Emma a Cukrkandlia, Stephanie a Bunnyoh, Olivia a Zmrzlin a konečně Mia a Clavin.  ;D
Hezký den, Blindmelon

MÍLA

ujde to, ale nemuseli ten pěkný modular set tolik zprznit tou stavebnicí pro holky.