N-tá Pražská hospoda

Založil peter, 02.10.2012, 19:42:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Zúčastníte se již N-té Pražské hospody?

ANO! Jsem účastník LTTT
4 (36.4%)
ANO! Jsem rád za každé setkání
4 (36.4%)
ANO! Jen tak
0 (0%)
NE!
3 (27.3%)

Celkem hlasů: 11

peter

Jak jistě někteří vědí, tak v sobotu 20. října se uskuteční poslední závod letošního Mistrovství LEGO Technic Truck Trial. Na přání "přespolních" účastníků a po diskuzi s dalšími účastníky jsem se dále rozhodl, že ve večerních hodinách stejný den, tj. 20 října proběhne i finálové vyhlášení celého ročníku.

V této výše uvedené souvislosti je pro finálový večer zamluvena od 19:00 hod. nekuřácká část restaurace Alpský dvůr poblíž Karlova náměstí v Praze. Budu velmi rád, když se tento slavnostní večer stane i dalším setkáním v podobě N-té Pražské hospody.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Tomik

LTTT se sice neúčastním a ani to v brzké době nemám v plánu, ale rád se zastavím a klidně s sebou vezmu i nějaký ten legový samohyb.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

peter

Tak kdopak další se zúčastní srazu s nějakým svým menším modýlkem? Určitě by jsme si mohli zahrát zase další kolo v Creationary ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

pryb

Já bych se stavil, uvidim, jestli se mi podaří udat robátka nějaké babičce.
Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

Colonel32

Pokud by závod skončil nějak rozumně, tz. max. o půl páté, navrhoval bych, že by se závodníci mohli cestou do hospody zastavit v Chaberském dvoře. Případně pokud někdo nejde na závody, ale do hospody ano, mohli bych se v Chaberském Dvoře sejít cca na 5. hodinu.

Měch

Vezmu s sebou 2 kusy 9398 Crawlera. Z nichž jeden je v upravené verzi. Takže kdo je chce vidět přímo v akci, nechť nás navštíví v hospodě po závodě. Snad nebude hospodskému vadit, že tam budeme jezdit po stole.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Jamesek

Citace od: malý Měch kdy 18.10.2012, 22:59:55
Snad nebude hospodskému vadit, že tam budeme jezdit po stole.

Po zemi to taky jezdí, ne? .. :)

Togaran

Ahoj,
jestli není pozdě na přihlášení, rád bych se také na chvíli stavil  :)
Moje stavby: Brickshelf, Flickr