(cizi) Motokara

Založil Woyta, 10.09.2012, 08:05:35

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Woyta

"Blbí maj čas si pamatovat. Chytří musí vymýšlet." Jan Werich

Tomik

Nikdy bych nevěřil, že se dá pouze z lega postavit funkční kára, která uveze člověka, dokonce metrákovýho. :o Nikdy neříkej nikdy... Fakt hustej projekt.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Plutoone

Ok, už opravdu věřím tomu, že se nechá postavit naprosto všechno.  :o

supermachina

okrem funkcneho lietadla a vrtulnika ;D

Anatyt

...a ponorky, a kozmickej lode, atd., atd., atd...

Rastwo

Luxus O.o

mimo ine-ponorka by sa dala...
Ementál je syr, ktorý má diery. Čím viac je dier, tým menej je syra. Čím viac je syra, tým viac je dier. Teda: Čím viac je syra, tým menej je syra.
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=rastwo http://www.youtube.com/user/Rastwo666

MeNadruhou

Citace od: Rastwo kdy 24.09.2012, 16:21:47
Luxus O.o

mimo ine-ponorka by sa dala...

Ponorku už jsem viděl... na jutubu byl jakýsi robotek, podobný alpharexovi, který plaval v akváriu-  bylo to RCX pohybující se všemi směry. jediný co, tak za sebou táhl jakousi pupeční šňůru . pure lego.
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

Měch

Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

peter

Koukám, že na Trialu jsme na LEGO motory ještě mekcí. Zde jasný důkaz jejich bezproblémového fungování i pod vodou >:D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Anatyt

No ja by som to napriek tomu moc neskúšal. Myslím, že to LEGO ani neodporúča. >:D

Woyta

Pak je ale zivotnost motoru 2 mesice.
Spise akvarko napln olejem. Idealni je asi detsky olejicek. Ciry a nesmrdi.

otaznik

Citace od: Woyta kdy 29.09.2012, 01:25:23
To není pravda. Před dvěma lety v LTTT jsem měl namočené v autě oba motory (rozuměj pod vodou) a fungují, bez nějaké speciální péče, stále.

Anatyt

Citace od: otaznik kdy 29.09.2012, 09:36:39
Citace od: Woyta kdy 29.09.2012, 01:25:23
To není pravda. Před dvěma lety v LTTT jsem měl namočené v autě oba motory (rozuměj pod vodou) a fungují, bez nějaké speciální péče, stále.

Samozrejme, že to je pravda. Ukáž mi, kde LEGO píše, že tie 9V motory smieš používať vo vode? Určite sa to neodporúča.

otaznik

Citace od: Anatyt kdy 29.09.2012, 10:54:48
Samozrejme, že to je pravda. Ukáž mi, kde LEGO píše, že tie 9V motory smieš používať vo vode? Určite sa to neodporúča.
Tradičně jsi úplně mimo. Tady se nebavíme o tom, co doporučuje LEGO, ale o tom, co vydrží motory.  ::)

Woyta

V pripade tech ponorek jsem hledal nejake info. Motory vyrezli po 2 mesicich.