(Vlastní) Procitnutí

Založil FilipS, 17.09.2012, 20:21:20

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

FilipS

Protože sem měl poslední dny plnou hlavu (škola, společný mamutí projekt do Lipna) a moje produktivita začala značně klesat. Rozhodl sem se trochu si oddechnout a zrealizovat MOC nad kterým jsem dlouho přemýšlel.
Doufám, že vás to zaujme.  :)

Foto ve větším rozlišení.
Video

Systematik

Řekl bych, že na jedničku, námět, zpracování... další kostka do zdi, kterou v rozporu se známou písní potřebujeme ;)

FilipS

Díky, sem rád, že tě to zaujalo.  :)

Ivansliz

Vážně úžasný výtvor.  :o Opět je zde poznat "podpis" Filipa ve formě detailů a skoro až jedinečného nápadu.

Dotaz: Je v místě, kam proskočila ta paní, převrácená gravitace nebo spadne na hlavu?  >:D
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

Petronel

Já teda nevím, možná jsem natvrdlej, ale nějak jsem to nepochopil. Má to mít nějaký hlubší význam, či důvod takového provedení? Nebo to je jen taková "Sci-fi představa"?  ;D

FilipS

Díky za ohlasy.
No, je to hodně metaforické, představuje to přechod ze snění, do "kruté" reality.

Ryxe

Tohle je moc pěkné dílo a hlavně velmi oceňuji ten parádní nápad. ;)

Petronel

Citace od: FilipS kdy 18.09.2012, 21:31:15
Díky za ohlasy.
No, je to hodně metaforické, představuje to přechod ze snění, do "kruté" reality.

No tak to potom jo. To musí být tedy hrozný přechod a šok, slečna se jde koupat do malé jeskyně se svým kamarádem "Spiderem" a najednou zjistí, že je uprostřed divoké zeleně a pikniku se zvířaty  >:D

Ale ne, dobrá práce  :D

gearcs

Bezva nápad! Musím se přiznat, že jsem si v první chvíli říkal co je to za LEGO dílek dole a on to byl rám zrcátka... Máš fantazii, zatím jsem nikdy neviděl, že by někdo postavil něco podobného.

grohl

Asi jsem si trochu seděl na vedení, ale až video mi odkrylo působivost tohoto výtvoru. 1*