(Vlastní) Mezi čtyřma očima

Založil gearcs, 16.09.2012, 13:38:55

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

gearcs

Tentokrát myslím komentář není potřeba... Zatím jedna fotka, zbytek na Brickshelfu...

Galerie Brickshelf (až po zveřejnění): http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=512725

otaznik

Woow! To je vynikající nápad i zpracování!  :o

Colonel32

Já si nemůžu pomoct, ale ta křídla mi k němu vůbec nesedí...

linhi

Je to parádní dráček,ale taky bych křídla udělal jinak třeba každé v trochu jiné poloze,tohle mi moc nesedí,ale bodově 10 z 10 !

Ojík

Jednoduchý, ale skvělý nápad a zpracování. Ani mně moc nesedí ten brick-built drak (zejména křídla), ale ty šaty to vynahrazují - super provedení!
All work and no play make Jack a dull boy.

gearcs

Díky za komentáře!  :)

Křídla byla část, kterou jsem asi dvakrát předělával, pokaždé úplně jinak. Věřte, že to není nic lehkého. Má je taková, protože křídla z pěti prstů a blán mezi nimi se dají z Lega hodně špatně udělat, zkoušel jsem to. Takhle to spíš vypadá jako složená křídla nějakého anděla, ale myslím, že ve výsledku to zas není tak hrozné...  ;)

Colonel32

Spíše na pohled vypadají jako křídla z peří. Což by bylo pochopitelné např. u grifona, ale už na tolik drakovi, který má zbytek těla pokrytý masivními šupinami...

Aki

Super Mocík, jednoduché. nepřeplácané a přitom propracované. Nemělo to být také původně do té pouštní soutěže? Určitě by to byl jeden z favoritů.

Křídla se mi moc líbí, ale je pravda, že se k tomuto drakovi až tolik nehodí. Strukturou totiž vypadají jako když jsou opeřená. Byly by skvělé třeba na grifovi.
I tak je to ale skvělá práce.

Edit: Á C32 mne s myšlenkou o chvilku předběhl.  :o

William

Dle mého vypadají spíše kamenná, což je podle mě v pořádku, žádné směrnice na draky neexistují.

Colonel32

Citace od: Aki kdy 17.09.2012, 12:50:21
Edit: Á C32 mne s myšlenkou o chvilku předběhl.  :o

Možná jen dobře - pokud jsme oba dva nezávisle na sobě došli ke stejnému závěru - tak na něm asi něco bude  ;D

Bard

Citace od: William kdy 17.09.2012, 12:52:17
..., žádné směrnice na draky neexistují.
Pod toto se podepisuji. Tělo draka mi přijde parádní.
A pak jsme s manželkou ocenili rozházené ostatky, ten štít je super.

Colonel32

Citace od: Bard kdy 17.09.2012, 13:36:10
Tělo draka mi přijde parádní.

To nám ostatním přece taky.

Hardegon

Tohle se mi libí jak to je. I ta křídla. Další ukázková práce mistra stavitele.

yoshimaka

Moc hezký MOC. Skutečně, i když jsou zde připomínky na draka, respektive jeho křídla, tak oceňuji právě způsob stavění takové potvory z "klasických" kostek. Vskutku inspirativní
Lust och fägring stor

gearcs

Díky těm křídlům jsem skoro spadnul do dark age, protože mě hrozně štvalo je pořád předělávat... Díky všem, co se jim to aspoň trochu líbí a příště už drak určitě nebude, tohoto jsem dělal od května...  ;)

Ryxe

Mě se ten drak líbí právě jak je. Dál se mi moc líbí, že podložka je tvarovaná a nepravidelná. Ty poházený předměty a kosti tomu dodají šmrnc. Hodně pěkná stavba. ;)

FilipS

Nepoznal bych, že je to od tebe, ale je to paráda. Drak i jeho křídla se mi líbí čím dál víc, ze začátku mi nějak nesedla, ale s odstupem musím uznat, že k tomu sedí. Nejlepší jsou šaty té nebožačky, před těma smekám.

Daniel

Hardegon

Já říkal, že je to víc než dobrý :) Též gratuluju