Lego Crusader Castle

Založil standa26, 07.09.2012, 17:48:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

standa26

Inspiroval jsem se na internetu od cloveka, co vymyslel tento hrad a zahaji stavbu v barve cerne. Tim to mu moc dekuji i vsem, kteri publikuji sve napady. Je to zatim polotovar, avsak uz se to zacina vybarvovat a obvod hradu se blizi ke konci. :) Predni cast bude jednou a bocni casti 3x, bude tvorit tedy i cast zadni. Bocni cast, ja ta rozestavena, na ni prijdou jeste dva katapulty a dovybaveni. Uvnitr hradu, pak bude namesti, ktere bude zabirat 1/2. Spolecne s kovarnou, treninkem pro lukostrelce, pomnikem, studnou, kovarnou a podobne a zadni cas bude tvorit hrad velky, nebo nejaky mensi a vez carodeje. :) Armada uz se taky zacina budovat, zatim sem dosahl 250 figurek rytiru i kdyz sem tam jim chybi cast tela, nebo vybaveni. Kolem hradu pak planuji udelat les, jiz jsem zakoupil a dostavel sety z Forestmanu + cca 50 figurek, takze je co stavet, :))))

Colonel32

Jsem rád, že jsem tě inspiroval ke stavbě černých hradů (protože nevím o nikom jiném kdo staví ošklivé zlé hrady), tak bych tě rád inspiroval ještě k dalším věcem:

- všechny příspěvky v sekci CaP se důsledně označují titulkem (Vlastní) nebo (Cizí), podle toho zda jsi autorem díla, nebo odkazuješ na cizí,

- a všechny příspěvky delší než 5 řádnů mají povinné použití diakritiky. (bod 3.3 : http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=107.0 )

Tak si to prosím oprav, jinak budu nucen tvé příspěvky smazat.

Luky1987

Můj pochvalný komentář byl nevím proč nebo kým smazán, takže chválím znovu - moc se mi to líbí, je to jednoduché a zároveň propracované.

Aki

Nejprve je asi dobré tě tu mezi námi na Kostkách přivítat, tedy vítej mladíku.  >:D

Stavebně to vůbec není špatné. Je tedy odvaha jít do černé, už jenom kvůli obtížnosti nafocení - což je na fotkách ostatně znát. Ve skutečnosti to musí působit mnohem lépe.
Mnoho prvků je zajímavých a i když to působí jako taková stará škola - samý stud, nikde žádná tille, snotu tam taky moc není, tak mně se to fakt líbí. Je tam toho dost kde by se dalo vylepšovat, ale to už je na tvém citu a chuti a občas i vůli respektovat rady jiných.
Přeji TI (vykat tady fakt nehodlám nikomu!) aby jsi u toho vydržel, nenechal se otrávit občas špatnou atmosférou a dotáhl svůj projekt zdárně do konce. Pokud se to povede může to být jeden z exponátů na Lipenské výstavě.  8)

Ryxe

Také zdravím nového Castle stavitele. Co se týče stavby jako takové, mě se taky docela líbí. Jen pro zajímavost bych sem tam vložil nějaký ten šedý brick. Hned by stavba ožila. Je to sice stavěno v trochu old school duchu, jak psal Aki, ale to určitě není na škodu, alespoň to stavitelovy stavby odliší od ostatních.

Co se týče vykání, v tom také asi nebudu moct sloužit. Tykáme si tady všichni, nemyslím, by to pro někoho mohlo být  urážející, ba naopak ;)

Jindroush

Vlákno zamykám, kdo nesouhlasí s pravidly, ať sem neleze, a hlavně o tom nediskutuje.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)