Nejlevnější varianty Lega na Heuréce - ano, ne?

Založil neli13, 04.09.2012, 22:25:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

neli13

Ahoj. Jsem tu nový, ale toto téma jsem nikde nenašel. Koukám na Heuréku, kde je teda Lega dost a řekl bych, že za dobrou cenu. Ale mám dotaz a uvedu jej na příkladu.

Chtěl bych si pořídit komplet sérii Lega LOTR. http://lego.heureka.cz/lego-lord-of-the-rings-9469-gandalf-prichazi/

V odkazu je set 9469 Gandalf přichází. V Pompu a Dráčiku stojí 379 Kč, kdežto tady se nejlevněji dá sehnat pod 300 Kč. Rozdíl 100 Kč téměř. Nenaletím? V čem bude Lego jiné za 289 Kč, než to za 379 Kč?

Díky za odpověď. Nerad bych se "spálil".

Matošo

Vidím tam mnoho prověřených obchodů (Fun kids, Centrshop, Bejbynet, HračkyKong, Patro...), takže myslím, že nenaletíš (nejsou 90. léta).

Lego za 289 Kč bude jiné, než to za 379 Kč přesně o 90 Kč, jinak v ničem  :)

mischidotcz

Jen občas musíš počítat s porušenou krabicí přepravou.  A nezapomenout na poštovné.
Pokud ovšem vyzvedáváš osobně, tyto problémy řešit nemusíš,  i když pozor,  některé e-shopy mají poplatek i za osobní vyzvednutí.

Darth

Hlavně při honbě za co nejlevnější krabicí (že vezmeš jeden kus tady, druhý kus tam, třetí z jiného e-shopu) nezapomeň, že v každém e-shopu platíš poštovné. Někdy se tedy vyplatí vzít od jednoho obchodníka vše, i když některé stavebnice má trochu dražší než konkurence, která ale nemá všechny sety, případně některé má trochu levnější, ale některé výrazně dražší. Dále počítej s tím, že některé obchody mají nad určitou částku (2000 Kč, 3000 Kč) poštovné zdarma, takže sdružení setů do jedné zásilky bude mít i tento efekt (pročti si podmínky každého e-shopu).

Ze mnou prověřených e-shopů můžu doporučit (i co se týká zabalení) morelega.cz, leganie.cz, legenio.cz, kdosihraje.cz. Jistě je spousta dalších, které jsem však zatím nezkoušel (viz. téma Obchody)

Colonel32

Takže se může vyplatit i udělat nákup společně s někým, kdo lego také kupuje (sousedka, kolega z práce), a využít benefitů za vyšší objednávku.

RTG

Este by som urcite spomenul, ze ked uz hladas cez nejaky "price finder", tak urcite si pozri tych ponuk viac a dokonca si pozri aj tu "drahsiu". Totizto portaly ako heureka, najnakup a im podobne neuvadzaju vzdy vsetky obchody a druha vec, casto nezaregistruju akciu. Ja som takto naposledy hladal jeden set a ked som klikol na 3. vyssiu ponuku, tak som zistil, ze je to akcia a cena je este nizsia nez ta udavana najnizsia.
Aktualny Pocet dielikov: 47080
                    minifigov:     304