Platba do Německa - levně. Umí to někdo?

Založil kilhor, 03.09.2012, 23:03:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

kilhor

Zkoumám jak se vyhnout PayPal fee při platbě do Německa. Umíte tam někdo levně poslat peníze? Třeba někdo kdo má účet v Německu i v Čechách?

otaznik

Citace od: kilhor kdy 03.09.2012, 23:03:46
Zkoumám jak se vyhnout PayPal fee při platbě do Německa. Umíte tam někdo levně poslat peníze? Třeba někdo kdo má účet v Německu i v Čechách?
Nakupuj tam, kde Paypal fee nechtějí, tak to dělám já.
Navíc v dnešní době poslat z účtu peníze (EUR) v rámci Eurozóny, za relativně rozumný poplatek, umí snad každá banka.

kilhor

Moje rb.cz, kde mam ucet, ma takove prevody drahe. A setu 9641 s rozumnym postovnym zase tolik neni.

peter

Předpokládám, že 1,7k Kč se Ti za to dávat nechce, když koukáš po zahraničních obchodech.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

kilhor

Citace od: peter kdy 04.09.2012, 00:45:01
Předpokládám, že 1,7k Kč se Ti za to dávat nechce, když koukáš po zahraničních obchodech.

Jestli rikaji pravdu ve vete "U objednávek nad 2.000,- Kč poskytneme 10% slevu a nebudeme účtovat poštovné.", tak se to vyplati vzit z Cech. Diky za odkaz. To jsem neznal.

Colonel32

Jestli po půl roce na fóru neznáš EDUXE, tak jsme někde udělali chybu.

otaznik

Citace od: kilhor kdy 03.09.2012, 23:58:08
Moje rb.cz, kde mam ucet, ma takove prevody drahe. A setu 9641 s rozumnym postovnym zase tolik neni.

Nejvyšší čas jim dát sbohem.

Luky1987

kilhor: A ty řešíš 5% poplatek? 8)
To je několik desetikorun...

honzicek22

Nechci tady vytvářet flame, ale po větě při nákupu nad 2000 je 10 procent sleva a poštovné zdarma mě napadlo, že tu nejde o nákup jen jednoho kusu.
Jinak převod do eurozony stojí 50 Kč ve Fio.

kilhor

Ano, prodejce těch setů má 8 a jak se znám nezůstane jen u jednoho lotu...

Obecně se už při pěticiferných částkách začíná PayPal fee prodražovat.

A já jsem držgrešle horší než Lakomá Barka.

bartas

Musíš platit PayPal cestou plateb Personal-Other.
Nemáš sice možnost stornovat platbu, resp. ochranu před nepoctivci, ale
zatím se mi nestalo, že bych platil nějaký poplatek. Buď tam nebude žádný, nebo minimální.

otaznik

Citace od: bartas kdy 04.09.2012, 16:29:47
Musíš platit PayPal cestou plateb Personal-Other.
Nemáš sice možnost stornovat platbu, resp. ochranu před nepoctivci, ale
zatím se mi nestalo, že bych platil nějaký poplatek. Buď tam nebude žádný, nebo minimální.

Tady se předpokládám bavíme o poplatku, který vyžaduje za použití Paypalu prodejce...

phoenicis

Ja platím zo slovenskej ČSOB prostredníctvom SEPA platby (v rámci EÚ) a stojí ma to €0.15 (do 4,-Kč).

kilhor

Ceska Fio banka si uctuje 50 korun / 2 Eura. Rozhodne je to lepsi nez RB.cz za 200, ale porad to neni ono :).

rdk

Citace od: kilhor kdy 25.09.2012, 13:44:01
Ceska Fio banka si uctuje 50 korun / 2 Eura. Rozhodne je to lepsi nez RB.cz za 200, ale porad to neni ono :).

ZUNO 0 Kč příchozí i odchozí zahraniční platby IBAN (účet Plus).