Stavba Tanku

Založil TUKE, 30.07.2012, 16:59:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

TUKE

Ahojte, mám dotaz. Chcel by som si postaviť LEGO Tank. Najlepšie nejaký z WW II. Napríklad nemecký Tiger. Jeden celkom schopný som našiel na "LEGO DIGITAL DESIGNER GALLERY". Stiahol som si a viem si ho pozrieť v notebooku v Lego Digital Designer. A tým pádom mi tam aj ukáže ako ho mám postaviť, len otázka znie, ako viem,ktoré dieliky a kocky si mám objednať? Mňa napadlo iba rozoberať a po jednej kocke hádzať do brickLinku do objednávky... ale je to veľmi zdĺhavé najmä keď nemá všetky dieliky jeden predajca.

Napadá Vás niečo lepšie?

Archaon

Lego digital designer (LDD) byl původně vytvořen pro produkt LEGO factory, kde sis mohl sám nakreslit vlastní stavebnici, LEGO ti ji potom vyrobilo a poslalo. Ale tento projekt už bohužel neběží, takže tato jednoduchá možnost už není. BrickLink není oficiální obchod LEGO, takže vzájemná provázanost tam být ani nemůže (nebo o ní alespoň nevím).

TUKE

Ved toto.. Našiel som jeden tank na youtube, napísal som tomu čo tam dal to video mail, a odpísal mi,že za 15USD mi pošle plánik. Tak som hľadal na google a našiel som zase stránku kde predávajú CD s plánikmi modelov z WW II a to stojí 40 USD. Tak neviem,či mám len naslepo objednávať a pokúsiť sa poskladať ten tank. Prakticky len začínam, tak ešte ako na to  ;)

otaznik

Postav si vlastní tank.

TUKE

Citace od: otaznik kdy 30.07.2012, 19:10:22
Postav si vlastní tank.

Ďakujem ! Toto by ma nenapadlo  ;D Idem do toho.... iné mi ani neostáva. Našiel som aspoň plán, že ktoré kusy power Functions budem potrebovať, tak idem na to.

Měch

Dal bys nám sem odkaz na ten tank, ať se můžem taky podívat ?
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

TUKE

TUKE

Mám otázku na tých ktorý majú viacej skúseností ako ja  ;)

Postavil som podvozok tanku : http://rebrickable.com/mocs/mahjqa/basic-tank-chassis

http://www.youtube.com/watch?v=EPqutoHHnhg

a vo videu ide strašne rýchlo a mne sa ledva hýbe... všetko ide hladko, nič sa nedrhne, no aj tak ide pomaly.
Baterky používam nabíjacie GP2700.

Viete mi povedať kde je chyba?