#12. Bratislavský KOSTKY.org outdoor pub

Založil S.t.a.l.k.e.r., 19.06.2012, 12:35:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Ktorý termín vám vyhovuje?

štvrtok 28.6.
3 (30%)
streda 4.7.
1 (10%)
štvrtok 5.7.
0 (0%)
štvrtok 12.7.
4 (40%)
je mi to jedno, prídem
2 (20%)

Celkem hlasů: 10

Friend

Citace od: Stalker kdy 11.07.2012, 10:40:27
Kolkovňa River park - parkovanie možné buď priamo v hoteli Kempinsky >:D, alebo na parkovisku za hlavným vchodom do areálu PKO. Je tam rampa, parkovanie prvé 2 hodiny zadarmo, potom za každú hodinu čosi cez Euro.
Osobne by som sa priklonil k Bufetu pod Starým mostom, keď sa nám nebude páčiť hneď vedľa je Mýtny domček aj Magio pláž.

Tak teda o 16:30 Bufet pod Starým mostom?
Ja tiež toto preferujem - myslím, že aj auto môže byť pod dohľadom...
Hmm?

juraj

Tak ja mozem najskor dorazit o 18:00, bohuzial praca zmenila casovy plan a vsetko dolezite sa deje od 16:30 do 17:30.

Hlavne nech tak LB zastihnem :)

Michal Budinský

V ten čas 16:30 dôjť môžem ,až sa niečo kolosálne nepokazí. :)Len to miesto neviem kde je presne(bufet pod starým mostom).Nejaká mapka či odkaz na ňu ,by pre dochádzajúcich je veľkou pomocou.Vopred Ďakujem.

mesje

5o

Ja nestíham už vôbec, ale po 20-tej by som dorazil. Dúfam, že vás tam ešte nájdem  ;D
Preto lebo Lego...

mesje

a kde to teda bude - bufet pod starym mostom? a na ktorej strane dunaja - tam pri filozofickej fakulte?

5o

Petržalská strana, pri Starom moste je veľké parkovisko. Na konci mosta je mýtny dom, ktorý je v súčastnosti reštika, či len bar (myslím, že tam aj varia, len netuším do kedy). Na samotnom parkovisku je pajzel krčma (zo skvelou kofolou a občas aj pagáčmi), ale nedaľeko je Magio pláž.
Predpokladám, že kôli LB príde väčšina autami, takže toto miesto aj mne vyhovuje najviac. No a komu by bolo málo, tak na mieste bývalého lunaparku je parkovisko pre divadlo Aréna.

P.S. parkovné zadara
Preto lebo Lego...

mesje

ok dojdem a ked budem slepy, tak sa ozvem stalkerovi.....

S.t.a.l.k.e.r.

Je to takmer na spojnici Viedenská cesta-Krasovského, z jednej strane je divadlo Aréna, z druhej parkovisko, z tretej spustnutý štadión Artmedia Petržalka. Na Krasovského stojí bus 82, jazdí od Mosta SNP či Nového mosta, či ako sa teraz volá...

danny01

Ja neprídem, nechce sa mi.

;D Hehe, to si nemôžem nechať ujsť. Okolo 16tej ako vždy vyrážam z prace->škôlka->domov naložiť Lugbulk a RC->pod starý most. Predpokladám že okolo 16:43 by som mohol doraziť.  ;D
Danny

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: danny01 kdy 12.07.2012, 10:32:30
Ja neprídem, nechce sa mi.

RC modelárov púšťame na stretnutie len pod podmienkou, že prinesú ukázať nejaké Lego Bionicle, ExoForce, Factory, Ninjago a pod. zberateľské kúsky...  >:D Alebo musia mať plný kufor iného Lega, napr. LB.  ;D

juraj

Toje v poriadku, danny prinesie set 8865 vhodny na rekonstrukciu.

Cize cesta ako do auparku-> magio plaz -> kusok dalej, super vdaka za mapku

kamil

Sorry, dnes nepridem. Prisli mi do toho ine povinnosti.

danny01

Citace od: juraj kdy 12.07.2012, 11:12:34
Toje v poriadku, danny prinesie set 8865 vhodny na rekonstrukciu.

Neviem o com hovoris.  8)
Citace od: Frco kdy 12.07.2012, 12:56:30
Dokedy minimalne tam planujete byt? O tej osmej este ano? Sa pre istotu pytam...;)
Ja dnes mozem byt asi aj dlho :) Ak bude s kym kecat (o co sa Stalker urcite postara) tak aj do desiatej!
Danny

Frco

Dokedy minimalne tam planujete byt? O tej osmej este ano? Sa pre istotu pytam...;)

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: Frco kdy 12.07.2012, 12:56:30

Naposledy sme sa rozisli okolo osmej, ale je potrebne zobrat do uvahy, ze sa pod to podpisal napr. aj Dannyho mlady rumazgajuci faktor, ktory chcel ist domov, potom vybite baterky v RC autach a pod.
Prsat sice nema, ale pocitova teplota ma okolo siedmej klesnut na cca 22°C, vzhladom k tomu, ze vnutorna kapacita bufetu je vyrazne obmedzena netrufam si tipnut, ci sa nam v pripade vyraznejsieho ochladenia podari vsetkym napchat dnu. Situaciu moze zachranovat Mytny domcek.

danny01

Čaute,
včera bolo super! Ďakujem.
Parádny večer mi skalila až pokuta za nezastavenie na stopke: 60€  :'(
Danny